JEEP® COMPASS 4XE

JEEP® COMPASS 4XE

Novi Compass 4xe Longitude

Novi Jeep Compass 4xe Plug-In-Hybrid Longitude u osnovnoj opremi dolazi s novim 17” kotačima od lake legure, 7’’ pločom s instrumentima, dvozonskim klima-uređajem s automatskim upravljanjem, parkirnim senzorima i kamerom Parkview®. Osim toga, tu je i inovativna podloga za bežično punjenje ugrađena u središnju konzolu koja omogućuje bežično punjenje vašeg pametnog telefona u vozilu.

Novi Compass 4xe Limited

Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid Limited ističe se po novoj i ekskluzivnoj ploči s instrumentima i opremljen je novim, inteligentnim Uconnect™ Infotainment sustavom s 10,1″ Ultra HD zaslonom. Još jedna nova značajka jest digitalna ploča s instrumentima sa zaslonom od 10,25″ Full HD razlučivosti. U osnovnoj se opremi isporučuje s 18” kotačima od lake legure novog dizajna, zatamnjenim staklom i potpuno LED prednjim svjetlima svjetla s ugrađenom funkcijom dnevnih svjetala DRL.

Novi Compass 4xe S

Novi Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid S poboljšan je s novim tehnologijama i profinjenim detaljima. U osnovnoj opremi dolazi s novim, inteligentnim 10,1″ Uconnect™ Infotainment sustavom s navigacijom, 10,25” digitalnom instrumentnom pločom, vratima prtljažnika s automatskim upravljanjem, novim 19” aluminijskim kotačima, redizajniranim LED prednjim svjetlima vrhunske kvalitete, a tu su i električno podesiva sjedala s memorijskom pjenom koja se prilagođava obliku tijela za maksimalnu udobnost.

Novi Compass 4xe Trailhawk

Novi Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid Trailhawk® omogućuje vam da doživite nove avanture na asfaltiranim i neasfaltiranim cestama zahvaljujući 5 načina vožnje i novom sustavu za kontrolu Selec-Terrain®. Osim toga, u osnovnoj opremi dolazi s novim 17″ kotačima od lake legure, potpuno LED prednjim svjetlima koja jamče bolju vidljivost, a opremljen je i novi, inteligentnim 10,1” Uconnect™ Infotainment sustavom s ugrađenom navigacijom koji pruža trenutni i intuitivni pristup funkcijama za komunikaciju, zabavu i navigaciju.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.