JEEP® RENEGADE

Jeep® Renegade ide kamo ostala SUV vozila ne mogu. Nova vanjština plijeni poglede, poboljšani program benzinskih i prerađenih dizelskih motora oduševljava maštu, a nove, napredne sigurnosne značajke, dio osnovne opreme svih oprema, pružaju potpunu sigurnost u vožnji.

IZGLED KOJI ĆE DUGO TRAJATI

Jeep Renegade, potpuno obnovljen, od pogonskog sklopa do LED osvjetljenja, moderno izgleda u gradu i na planinskim putovima.

Otkrijte više

IZVRSNA UNUTRAŠNJOST

Osim dovoljno prostora za pet putnika i prtljagu, Jeep® Renegade opremljen je i brojnim domišljatim pretincima za odlaganje kao pomoć pri potpunom doživljaju avanture.

Otkrijte više

UVIJEK U DOTICAJU

Zahvaljujući uslugama Uconnect™ LIVE nikada se ne gubi kontakt tijekom svih boravaka na otvorenom. Omogućen je potpuni pristup pametnom telefonu putem dodirnih komandi u vožnji i radi sa sustavima Apple CarPlay® i Android Auto™.

Otkrijte više

UVIJEK POD KONTROLOM

Kamo god da vas avantura odvede, uživat ćete a 60 naprednih sigurnosnih i zaštitnih značajki u vozilu. One uključuju napredni sustav upozorenja na izbjegavanje izbjegavanje frontalnog sudara, napredni sustav upozorenja na izlaz iz prometnog traka LaneSense®, prilagodljivi regulator brzine, automatski sustav pomoći pri parkiranju Park Sense®, nadzor mrtvog kuta, upozorenje na bočni promet otraga te novi sustav prepoznavanja prometnih znakova i pametni ograničivač brzine.

Otkrijte više
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.