JEEP® COMPASS 4XE

JEEP® COMPASS 4XE

INOVATIVNI DIZAJN

Nova unutrašnjost donosi novi koncept elegancije usmjeren na vrhunsku udobnost, veću prostranost i najnapredniju tehnologiju. Sve to upakirano u profinjeniji i moderniji dizajn.

Novi Uconnect™ Infotainment sustav

Novi inteligentni Uconnect™ Infotainment sustav po prvi puta izlazi iz ploče s instrumentima na nekom modelu Jeep, a s dimenzijom od 10,1” 30 % je širi od prethodne generacije radijskih uređaja Uconnect™.

Veća ploča s instrumentima

Potpuno novi Compass 4xe Plug-in Hybrid prvi je SUV marke Jeep SUV s novom i ekskluzivnom, digitalnom pločom s instrumentima. Digitalni zaslon od 10,25″ Full HD razlučivosti ima aktivno područje dimenzija 244 mm x 91 mm.

Novo kolo upravljača

Novi Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid ima novo kolo upravljača kojim se još lakše manevrira i ergonomski je bolje prilagođeno. Izgleda vrlo profinjeno i elegantno, presvučeno crnom tehnološkom kožom s upadljivim proštepima.

Nove završne obrade od vrhunskih materijala

Ploča s instrumentima novog vozila Jeep Compass ističe se svojim oštrim linijama i materijalima vrhunske kvalitete. Novi uvodnici zraka sa završnom obradom od Nappa kože, u opremi na vozilima počevši od verzije Limited, dodatno naglašavaju snažan karakter i eleganciju ovog kompaktnog SUV vozila.

Autentičan stil marke Jeep

U vozilu Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid elegantna su sjedala posebno profinjena i pomno razrađena jedinstvenim detaljima, kao što su proštepi u sivoj Diesel Grey boji na modelu S.

Veći pretinci za odlaganje

U novom modelu Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid ima još više prostora zahvaljujući novim pretincima za odlaganje iza mjenjača, u središnjem tunelu i ispod naslona za ruku. Zapremnina prostora za odlaganje više je nego dvostruko veća, od 2,8 l na prethodnom modelu sada iznosi 7,2 l. Što je savršeno jer tako uvijek imate mjesta za sve što vam je potrebno.

Moderniji izgled

Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid promijenjen je i ima istaknute, nove linije pa izgleda modernije i elegantnije.

Potpuno novi detalji

Još elegantniji, još odlučnijih linija, još više Jeep. Novi Compass 4xe Plug-in Hybrid ima dosad neviđen prednji kraj istaknutih linija koje dodatno naglašavaju njegovu robusnost i snagu. Ikonska prednja rešetka sa sedam utora dodatno ističe modernije linije, a posebno se dizajnom ističu i potpuno nova prednja svjetla i prednji odbojnici.

Detalji s oznakom 4xe

Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid dodatno naglašava svoj upečatljiv dizajn jedinstvenim stilskim detaljima kao što je nova kromirana oznaka 4xe na vratima prtljažnika. Potpuno nova oznaka Compass ima ikonski plavi vanjski rub, zaštitni znak proizvodnog programa 4xe.

Vrata prtljažnika s automatskim upravljanjem

“Tehnologija upravljanja vratima prtljažnika bez upotrebe ruku* omogućuje vam otvaranje vrata prtljažnika na novom modelu JeepCompass 4xe Plug-in Hybrid bez upotrebe ruku. Senzori smješteni ispod stražnjeg odbojnika aktiviraju se pokretom nogom.

*Nije kompatibilno s kukom za vuču.”

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.