JEEP® COMPASS 4XE

JEEP® COMPASS 4XE

DIVLJA LJEPOTA

Sofisticirani dizajn. Agilan izgled, nove, elegantne linije i robustan dizajn savršene su se uklopili. Ljepota novog modela Jeep Compass 4xe jasno je vidljiva u svakom detalju. Zadržao je svoj klasičan, robustan i snažan karakter, a da to nije umanjilo njegovu eleganciju. Novi Jeep Compass 4xe odmah će vam zapeti za oko. Osjetit ćete uzbuđenje već od prvog trenutka kad ruke stavite na upravljač. Vožnja iz snova. Osjetite ljepotu.

OTKRIJTE VIŠE

ZAVIRITE U BUDUĆNOST

Novi Jeep Compass 4xe s plug-in hibridnom tehnologijom opremljen je s dva motora snage 140 kW (190 ks) i 177 kW (240 ks) u kombinaciji s automatskim mjenjačem sa 6 brzina i pogonom na sva četiri kotača eAWD.

OTKRIJTE VIŠE

KONTROLA KOJA SE PRETVARA U SIGURNOST

Što god se događa, sigurnost je uvijek stvar kontrole. U novom vozilu Jeep Compass 4xe vožnja je bezbrižna i sigurna zahvaljujući 70-nom sustavu za aktivnu i pasivnu sigurnost, uključujući sustav upozorenja na sudar i sustav upozorenja za nehotično napuštanje prometnog traka, koji vas štite od svih mogućih opasnosti na cesti. Na svim vrstama terena. Novi Infotainment sustav jamči intuitivan i jednostavan pristup svim sadržajima.

OTKRIJTE VIŠE

RAZINE OPREME

Novi Jeep Compass 4xe dostupan je s četiri razine opreme (80th Anniversary, Longitude, Limited, S i Trailhawk) s plug-in hibridnom tehnologijom u kombinaciji s automatskim mjenjačem sa 6 brzina i pogonom na sva četiri kotača.

OTKRIJTE VIŠE
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.