LEGENDARNI STIL

Legendarne i izvanredne linije modela Renegade više su nego prikladne novoj 4xe plug-in hibridnoj tehnologiji. Inovacija u mobilnosti dolazi iz legendarnog stila.

OTKRIJTE VIŠE

SVIJET UDOBNOSTI

Interijer je dizajniran s fokusom na vozača i suputnike. Svestrani prostor za pohranu u kabini i prostrani prtljažni prostor pružaju udobnost svima u svim uvjetima. Međutim, različite kombinacije boja omogućuju vam da naglasite svoj jedinstveni stil.

OTKRIJTE VIŠE

DOSEG TEHNOLOGIJE

Nadgledajte parametre svog vozila, planirajte i odaberite način punjenja. Također pronađite najbližu stanicu za punjenje. Sve to na jednom ekranu. Infotainment sustav u plug-in hibridnom vozilu Jeep Renegade kombinira sve najnovije značajke kako bi se hibridna mobilnost iskoristila na maksimalan način.

OTKRIJTE VIŠE

UVIJEK SPREMNI ZA SVE

Novi plug-in hibrid Jeep Renegade 4xe štiti vas s više od 60 sigurnosnih i zaštitnih značajki i sustava, kao što su: sustav upozorenja na sudar, sustav automatskog kočenja u nuždi, sustav upozorenja na napuštanje trake, sustav nadzora mrtvog kuta, kamera za vožnju unatrag, automatski sustav bočnog i parkiranja unatrag i još mnogo toga.

OTKRIJTE VIŠE

VRHUNSKO IZVOĐENJE

Marka Jeep obnovila je pogon na četiri kotača kombinirajući konvencionalni pogon 4×4 s električnim motorom. To odražava se odražava u boljim performansama, potpunoj udobnosti vožnje te istodobno nižoj potrošnji goriva i nižim emisijama CO2.

OTKRIJTE VIŠE
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.