PRVI POTPUNO ELEKTRIČNI JEEP®

PRVI POTPUNO ELEKTRIČNI JEEP®

PRVI POTPUNO ELEKTRIČNI JEEP®

Pripremite se za avanturu bez premca. Novi Jeep® Avenger ima svoju premijeru u svijetu elektrifikacije, a krase ga jedinstvena kombinacija elegancije i sposobnosti.

NEŠTO ŠTO ĆE VAS ODUŠEVITI

U avanturama prelazite granice, istražujete i ulazite u potpuno novi svijet. Upečatljivi 18” naplatci od lake legure savršeno se uklapaju u robusne oblike najkompaktnijeg električnog vozila Jeep®, s zaštićenom karoserijom 360°. Robusni izgled odraz je ikonske osobnosti vozila Jeep®: s prepoznatljivom rešetkom sa sedam utora, kontrastnim crnim krovom, koji dodatno naglašava izgled vozila, te prednjim i stražnjim LED svjetlima Avenger se lako prepoznaje od prve.

VAŠ DOŽIVLJAJ

Moderna i digitalna unutrašnjost vozila Jeep® Avenger savršeno se slaže sa slobodom vašeg iskustva vožnje i izvrsnim funkcijama koje omogućuju vrhunsku povezivost. Nećete vjerovati koliko toga stane u vaš novi SUV: u naše pretince za odlaganje stane sve što nosite u torbi. Sve stvari iz vaše torbe, kao što su, primjerice, pametni telefon, ključevi od stana, boca s vodom, toaletna torbica i naočale, lako će pronaći mjesto kad uđete u automobil. Od svakodnevnih vožnji do vikend putovanja, postoje pametna i organizirana rješenja za odlaganje svega što vam treba. Svako putovanje pretvara se u avanturu pred vama. Uživajte u svojim putovanjima zahvaljujući toplim i udobnim sjedalima u ekskluzivnoj kombinaciji žute i crne boje, sa žutim detaljima na instrument ploči i ambijentalnim osvjetljenjem u više boja kojima možete izraziti svoje emocije.

POTPUNO ELEKTRIČNI MODEL

Uživajte u bezbrižnom iskustvu. Prvi potpuno električni Jeep® savršen je spoj performansi i uzbudljive vožnje u modelu Jeep® koji je u potpunosti na električni pogon. Vožnja je jednostavna: samo 3 minute punjenja dovoljno je za prelazak 30 km uz brzo punjenje od 100 kW DC , što znači da automobil za dnevne potrebe možete napuniti u pauzi za kavu.

Sami birate način punjenja koji vam najbolje odgovara: u ponudi je više različitih rješenja za punjenje. Kad se umorite od svakodnevice, izađite u grad i uživajte u vožnji bez štetnih emisija sa svojim novim SUV vozilom.

Do 400 KM 30 min 115kW / 156KS 100 kWh
u ciklusu kombinirane vožnje brzo punjenje do 80 % pri
100 kW DC
Električna snaga Punjenje baterije

550 km za gradsku vožnju
* * procijenjeni doseg na struju u WLTP ciklusu

ŠTO SVE DOBIVATE

Kad tražimo i kupujemo vozilo, ne biramo samo ono koje nam se sviđa, već ono koje nam nalikuje.

Novi Jeep® Avenger ističe se svojom odlučnošću i avanturističkim duhom u automobilu kompaktnih dimenzija. Njegova tehnologija Selec-Terrain® i sustav za pomoć pri kretanju nizbrdo omogućit će vam da se lako prilagodite svim vremenskim uvjetima na cesti (kiša, snijeg, skliski teren) jer vam, zahvaljujući velikoj visini od tla, novi Jeep® Avenger omogućuje lako suočavanje i s ekstremnim uvjetima.

SVE ŠTO SI MOŽETE ZAMISLITI

Novi Jeep® Avenger omogućit će da vaša putovanja budu još jednostavnija, i pružit će vam bolje iskustvo u vožnji. Zahvaljujući kombiniranim i naprednim sustavima za pomoć u vožnji za sustav autonomne vožnje razine 2*, pomoći će vam da održavate sigurnu udaljenost od vozila ispred i držite se na sredini prometnog traka aktivnim djelovanjem na kolo upravljača.

Za upravljačem novog vozila Jeep® Avenger možete se osloniti na dva digitalna zaslona od 10,5‘’: 100 % digitalni TFT i Infotainement sustava Uconnect™.

Osim toga, jednostavno možete priključiti i puniti svoj pametni telefon na podlozi za bežično punjenje. *samo električna verzijaPotrošnja struje vozila Jeep® Avenger u načinu rada samo na struju u kWh/100km: 15,9; emisije CO2 u g/km: 0. Vrijednosti su izračunate prema WLTP kombiniranom ciklusu, a izmjerio ih je proizvođač tijekom testiranja prije tipnog odobrenja, što je podložno izmjenama, pa se vrijednosti mogu promijeniti prije homologacije. Vrijednosti su informativne i služe za usporedbu. Važno: stvarne vrijednosti potrošnje električne energije mogu se uvelike razlikovati i variraju ovisno o uvjetima upotrebe i raznim čimbenicima kao što su: opcije, učestalost električnog punjenja po prijeđenom broju kilometra, vanjska temperatura, stil vožnje, brzina, ukupna težina, upotreba pojedine opreme (klima-uređaj, grijanje, radio, navigacija, svjetla)., vrsta guma, uvjeti na cesti, vanjski klimatski uvjeti itd.

Doseg vozila Jeep® Avenger u načinu rada samo na struju: 392 – 390 km. Vrijednosti su izračunate prema WLTP kombiniranom ciklusu, a izmjerio ih je proizvođač tijekom testiranja prije tipnog odobrenja, što je podložno izmjenama, pa se vrijednosti mogu promijeniti prije homologacije.

Važno: stvarni doseg može se uvelike razlikovati i varira ovisno o sljedećem: korištene opcije, uvjeti upotrebe automobila (stil vožnje, brzina, ukupna težina, upotreba pojedine opreme kao što je klima-uređaj, grijanje, vrsta guma, uvjeti na cesti, vanjski klimatski uvjeti.

Dodatne pojedinosti i detaljnije informacije o dosegu vozila Jeep® Avenger samo na struju, kao i raznim čimbenicima koji na taj doseg utječu, bit će dostupni na web-mjestu čim se vozilo homologira i bude dostupno za prodaju.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.