JEEP®WRANGLER 4XE

Već od 80.815 €

ZATRAŽITE PONUDU

KATALOG

CJENIK

JEEP®WRANGLER 4XE

Već od 80.815 €

ZATRAŽITE PONUDU

KATALOG

CJENIK

Ostanite usmjereni na cestu

Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid u osnovnoj opremi dolazi s više od 65 značajki za aktivnu i pasivnu sigurnost. Ugrađeni sustavi donose značajke za bolje kretanje u prometu kao što su prilagodljivi regulator brzine i sustav upozorenja za udarac sprijeda + s automatskim kočenjem, Osim toga, tu su i sustavi za „off-road” avanture kao što je Selec Speed Control, sustav za regulaciju brzine vožnje u „off road” uvjetima koji vam omogućuje stabilnu vožnju čak i na grubim, blatnjavim terenima i strmim nagibima.

OTKRIJTE VIŠE

Sinonim za avanturu

Wrangler 4xe Plug-in Hybrid opremljen je automobilskim tehnologijama koje svaku avanturu čine još uzbudljivijom i povezanijom. Uz aplikaciju My Uconnect™ i Uconnect™ Infotainment sustav svoj Wrangler možete povezati intuitivno i na daljinu.

OTKRIJTE VIŠE

Ikona stila

Novi Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ostaje odan svom podrijetlu. Ikonski i posebno definirani oblici nadopunjeni su elegantnim detaljima iz svijeta 4xe kao što su plavi logotipovi ili vratašca otvora za električno punjenje sa strane te posebne linije kotača. Wrangler 4xe definicija je svestranosti s potpuno sklopivim vjetrobranskim staklom, različitim konfiguracijama krova i uklonjivim vratima za osiguranje iskustva vožnje na potpuno otvorenom.

OTKRIJTE VIŠE

Dizajn unutrašnjosti stvoren za avanture

Svestranost, prostranost i udobnost, uz zadržan stil i osobnost. Potpuno novi Jeep Wrangler 4xe Plug-In Hybrid opremljen je grijanim sjedalima presvučenim kožom, ima obilje prostora za svakog putnika te razne vodonepropusne pretince za odlaganje sa zaključavanjem koji su prikladni za avanture na otvorenom.

OTKRIJTE VIŠE

Pogon za budućnost

Potpuno novi Wrangler 4xe Plug-in Hybrid s lakoćom svladava svakodnevne izazove s potpuno novim hibridnim pogonom na sva četiri kotača 4xe hybrid, ima kombiniranu snagu od 380 ks i ubrzava od 0 do 100 km/h za 6,4 sekunde.

OTKRIJTE VIŠE

Trail Rated® 

Potpuno novi Wrangler 4xe Plug-in Hybrid poštuje naslijeđe SUV modela svojim izvanrednim performansama i istaknutom postojanošću marke Jeep. Oznaka Trail Rated® jedina je oznaka Jeep koja potvrđuje prolazak testova trakcije na prljavim cestama i skliskim cestama prekrivenim vodom, blatom ili snijegom, kao i na strmim nagibima.

OTKRIJTE VIŠE
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.