JEEP® COMPASS 4XE

JEEP® COMPASS 4XE

NAJNAPREDNIJA TEHNOLOGIJA

Novi Jeep Compass 4xe Plug-In hybrid doseže nove razine s novi, inovativnim i inteligentnim 10,1“ Uconnect™ Infotainment sustavom, 10,25” digitalnom pločom s instrumentima i ekskluzivnim glasovnim pomoćnikom „Hey Jeep”.

Novi 10,1" Uconnect™ Infotainment sustav

Bolji na sve načine. Novi Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid opremljen je najnovijom generacijom inteligentnog Uconnect™ Infotainment sustava s većim zaslonom, bržim procesorom i ažuriranim softverom za bolju povezivost.

Novi hardverski sustav

Novi se Uconnect™ radio doista ističe. Novi, inteligentni Uconnect™ Infotainment sustav po prvi put izlazi iz ploče s instrumentima, a ima zaslon od 10,1”. Zaslon je Ultra HD razlučivosti i 30 je posto veći od onog prethodne generacije. Novi procesor visokih performansi 5 je puta brži, pa je odaziv na glasovne naredbe brži, a izračun navigacijske rute fluidniji.

Najrazvijeniji operacijski sustav

Operacijski sustav u novom vozilu Jeep Compass Plug-In Hybrid posebno je osmišljen da vas brže i lakše dovede tamo gdje želite ići. Zahvaljujući novim sadržajima i ekskluzivnim značajkama sve su vam komande na dohvat prstiju, uz intuitivnije mapiranje sadržaja koje reagira na dodirne geste. Interaktivni klizač može se prilagoditi prelaskom prsta, a možete i povlačiti i ispuštati aplikacije u favorite te uživati u poboljšanom listanju stranica.

Bez žica, bez problema.

Uz inteligentni Uconnect™ Infotainment sustav povezivanje s vašim pametnim telefonom jednostavnije je i bez žica. Damo se povežite putem Bluetootha i pristupajte svim kompatibilnim aplikacijama te tako iskoristite sve pogodnosti bežične tehnologije. Mogu se povezati do dva pametna telefona istovremeno i pristupati svim kompatibilnim aplikacijama bez ijedne žice ikad više.

Glasovni pomoćnik Hey Jeep

Po prvi put svom vozilu Jeep možete nešto kazati, a on će vam odgovoriti. Novi Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid opremljen je funkcijom Hey Jeep, glasovnim pomoćnikom koji može prilagođavati klimatizaciju, mijenjati glazbu ili zadati vaše odredište, čak i putem novih TomTom™ karata. Samo izgovorite „Hey Jeep”.

Automatska bežična ažuriranja

Novi Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid uvodi još jedan novitet u proizvodni program Jeep: automatska bežična ažuriranja. Putem ugrađene funkcije 4G Wi-Fi možete ažurirati karte i sadržaje novog, inteligentnog Uconnect™ Infotainment sustava puten aplikacije My Uconnect™, bez potrebe za posjetom distributera.

Nova podloga za bežično punjenje

Novi Jeep Compass 4xe Plug-In hybrid opremljen je najnovijom tehnologijom punjenja pametnih telefona s podlogom za bežično punjenje. Kabeli vam nisu potrebni. Samo stavite kompatibilni uređaj na postolje ugrađeno u središnju konzolu i pričekajte da se uključi plavo svjetlo za punjenje. Kad svjetlo postane zeleno, to znači da je telefon napunjen do kraja.

Povezanost za vašu sigurnost

Držite pogled na cesti, ruke na upravljaču i ostanite i dalje povezani s porukama, pozivima i svojom glazbom.

Apple CarPlay

Ostanite povezani sa svojim pametnim telefonom bez ometanja s ceste u novom modelu Jeep Compass 4xe Plug-In-Hybrid. Bežična funkcija Apple CarPlay® omogućuje vam potpuno sigurnu upotrebu uređaja iPhone te pristup aplikacijama Apple Maps, Messaging, Phone i Apple Music upotrebom glasovnih naredbi Siri.

*CarPlay, iPhone i Siri zaštitni su znakovi tvrtke Apple.

Android Auto™

Funkcija Android Auto™, ugrađena u novi, inteligentni Uconnect™ Infotainment sustav novog vozila Jeep Compass 4xe Plug-In-Hybrid, omogućuje vam jednostavan i siguran pristup glasovnim naredbama, Google kartama i servisu Google Play Music putem dodirnog zaslona ili komandi na kolu upravljača. Zahvaljujući značajkama navigacije i glasovnog prepoznavanja koje se jednostavno upotrebljavaju, stižete na odredište i popise za reprodukciju odabirete bez skretanja pažnje s ceste.

Nova 10,25" digitalna ploča s instrumentima

Informacije o vožnji i statusu vozila sada se prikazuju na novoj ploči s instrumentima s digitalnim zaslonom od 10.25” Full HD, potpuno novoj značajci koja unutrašnjost novog modela Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid na samo začelje po paketima opreme. Birajte među 12 različitih konfiguracija za dobivanje potrebnih informacija, bez skretanja pogleda s ceste.

e-Coasting

Punite akumulator u pokretu upotrebom kinetičke energije vozila. Ova inovativna tehnologija, kad je uključena, prikuplja negativni moment od kočenja motorom i koristi ga za punjenje akumulatora.

Nova razina zaštite

Vozite se bezbrižno u potpuno novom modelu Jeep Compass 4xe Plug-in hybrid, opremljenom najnovijim sustavima za pomoć pri vožnji koji jamče sigurnost svih putnika u vozilu i ostalih sudionika u prometu oko vas.

Prilagodljivi regulator brzine

Tehnološki napredan elektronički sustav za regulaciju, prilagodljivi regulator brzine (ACC) automatski prilagođava brzinu vozila za održavanje sigurne i pravilne udaljenosti od vozila ispred.

Sustav za zadržavanje u prometnom traku

Ostajanje u prometnom traku nikad nije bilo jednostavnije zahvaljujući sustavu za zadržavanje u prometnom traku. Vozač prima vizualna upozorenja dok sustav automatski ispravlja položaj vozila.

Autonomna vožnja razine 2

Po prvi put ikad na nekom modelu iz asortimana marke Jeep dostupan je novi sustav Jeep Highway Assist System, sustav autonomne vožnje razine II koji vam pomaže pri vožnji na autocesti, brzoj cesti s ograničenim pristupom ili prilikom odvajanja prometnih trakova. Kombinacija je prilagodljivog regulatora brzine i sustava za zadržavanje u prometnom traku, a jamči održavanje ispravne brzine vozila te pravilnog razmaka od drugih vozila, dok istovremeno zadržava vozilo na sredini prometnog traka, čak i prilikom skretanja.

Uvijek na oprezu

Tehnološki napredan sigurnosni sustav novog vozila Jeep Compass 4xe Plug-In hybrid posebno je dizajniran za pomoć pri vožnji i nadzor brzine i udaljenosti od drugih vozila u svim uvjetima.

Sustav za prepoznavanje prometnih znakova

U vožnji, prednja kamera može očitavati i prepoznavati prometne znakove, uključujući znakove ograničenja brzine. Ograničenje brzine potom se prikazuje na digitalnoj ploči s instrumentima kako bi vozač bio informiran i siguran.

Informacije o prometnim znakovima

Karte novog Uconnect™ Infotainment sustava za navigaciju i TomTom™ karte djeluju zajedno s tehnologijom informiranja o prometnim znakovima kako bi se prethodno namještena brzina regulatora brzine vozila prilagodila zakonski propisanim ograničenjima brzine.

Inteligentni sustav za pomoć pri regulaciji brzine

Kad je u pitanju detektiranje ograničenja brzine, inteligentni sustav za pomoć pri regulaciji brzine automatski prilagođava brzinu vozila bez djelovanja vozača.

Sigurnost vama na usluzi

Potpuno novi Jeep Compass 4xe Plug-in hybrid upotrebljava inovativne tehnologije za nadzor pozornosti vozača i dopuštenja za uključivanje automatskog kočenja. Ti proaktivni sustavi pomažu pri održavanju najviše razine sigurnosti, kako za vozača tako i za sve ostale sudionike u prometu.

Sustav za otkrivanje pospanosti vozača

Novi Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid opremljen je sustavom za otkrivanje umora vozača koji uspoređuje podatke od prethodnih 7 minuta kako bi neprekidno nadzirao razinu pozornosti vozača. Ako sustav detektira da je koncentracija vozača pala ispod granične vrijednosti, automatski predlaže vozaču da uzme stanku emitiranjem vizualnih i zvučnih upozorenja.

Autonomni sustav kočenja s raspoznavanjem pješaka

Zaustavljanje u pravo vrijeme važno je jer razlika kad do nesreće dođe ili se ona skoro dogodi. Jeep Compass 4xe Plug-In hybrid upotrebljava prednje kamere i senzore oko vozila za detektiranje vozila, prepreka pa čak i pješaka i može primijeniti autonomno kočenje u slučaju nužde ako vozač ne može dovoljno brzo reagirati i tako umanjiti eventualne posljedice nezgode.

Kamera s prikazom pod 360°

Jednostavno i odlučnije manevrirajte, na bezbrižniji način, zahvaljujući sveobuhvatnom prikazu i novom sustavu za pomoć pri parkiranju s kamerom s prikazom pod 360°.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.