NOVI JEEP®GLADIATOR

NOVI JEEP®GLADIATOR

PICKUP U JEEP STILU

Posebno oblikovane linije, robusnost i detalji kako to već samo Jeep zna. Gladiator se ističe svojim upečatljivim dizajnom i, istovremeno, praktičnom platformom straga.

OTVOREN PROSTOR

Osjetite slobodu uz otvoren prostor* koju možete iskusiti samo u modelu Gladiator. Krov se može ukloniti, vjetrobransko staklo spustiti do kraja, a vrata lako ukloniti.

*Nije prikladno za vožnju prometnicama gdje prometuju druga vozila.

VELIK KAPACITET OPTEREĆENJA

Platforma modela Gladiator dugačka je 1531 mm, a široka do 1442 mm. Kapacitet opterećenja iznosi 613 kg, a brojne mogućnosti prilagodbe koje Gladiator nudi jamče praktičnost i fleksibilnost pri prijevozu tereta, kako za avanture u slobodno vrijeme tako i za svakodnevne aktivnosti.

NATOVARITE ŠTO ŽELITE

Gladiator se ističe popriličnim kapacitetom opterećenja i svestranošću zahvaljujući platformi, pa se u njega lako mogu smjestiti veliki i kabasti tereti. Osim toga, plaftorma je zaštićena premazom u spreju.

MAKSIMALNA ZAŠTITA

Potpuno čelična platforma zaštićena je premazom u spreju koji daje dodatni sloj zaštite. Međutim, pokrovi su ti koji pružaju maksimalnu zaštitu i zakrivanje od znatiželjnih pogleda.

FLEKSIBILNOST KOJA VAM OMOGUĆUJE DA SA SOBOM PONESETE ŠTO ŽELITE

Zahvaljujući sustavu Trail Rail™ platformu možete jednostavno organizirati i reorganizirati. Ima prilagodljivi sustav učvršćenja i skriveni teretni prostor ispod stražnjeg odjeljka na zaključavanje.

EKSKLUZIVNA OPREMA

Gladiator ima vanjska LED svjetla na karoseriji i kuke za privezivanje u svakom kutu. Možete i zatražiti „Cargo Management Group” i tako dobiti inverter od 400 W i vodonepropusnu utičnicu od 230 V AC otpornu na sve vremenske uvjete na platformi.

EKSKLUZIVAN ASORTIMAN KOTAČA

Novi Jeep Gladiator premijerno dolazi s ekskluzivnom linijom aluminijskih kotača koje se ističu svojom snagom i jedinstvenim geometrijskim dizajnom. Verzija Overland je opremljena sa 18” kotačima.

SJAJAN OSJEĆAJ PRIPADNOSTI

Gladiator svojim upečatljivim značajkama podsjeća na obitelj Wrangler, uz dodatak praktičnosti i dizajnerskog detalja u vidu stražnje pickup platforme. Ikonski dizajn odmah je prepoznatljiv po prednjoj rešetki sa sedam utora, postavljenoj ispred okruglih prednjih svjetala i zakrivljenih branika. Novi Jeep Gladiator ne može proći nezapaženo.

ELEGANCIJA, PRAKTIČNOSTI I PROSTRANOST

Unutrašnjost modela Gladiator ističe se iznimnom prostranošću i tome koliko je pažnje posvećeno detaljima. A s modularnim krovom doista možete uživati u iskustvu otvorenog prostora.

UPRAVLJAČKI CENTAR

Unutrašnjost je dizajnirana imajući na umu udobnost, dok je istovremeno zadržana autentičnosti i upečatljiv stil marke Jeep. Unutrašnjost presvučena kožom  i kontrastnim proštepima Monaco, instrumentna ploča donosi novu razinu elegancije. Grijana prednja sjedala i kolo upravljača doprinose razini udobnosti, dok dvozonski klima uređaj s automatskim upravljanjem omogućuje podešavanje dvije različite vrijednosti temperature u prednjem dijelu putničkog prostora.

DODATNI PROSTOR

Novi Jeep® Gladiator pickup ima prostranu, ugodnu za boravak i modularnu unutrašnjost.

PROSTOR ZA NOGE

Novi Jeep Gladiator ima veličinom vodeći prostor za noge (do 966 mm). Tako će vašim putnicima zasigurno biti udobno tijekom vožnje.

SIGURAN PROSTOR ZA ODLAGANJE

Ima više prostranih i skrivenih pretinaca za odlaganje ispod stražnjeg sjedala i iza naslona sjedala.

SKLOPIVO STRAŽNJE SJEDALO

Maksimalna modularnost maksimalno je iskorištena sa 60:40 djeljivim i sklopivim stražnjim sjedalima. Samo tovarite jer Gladiator to može podnijeti.

PERIVA UNUTRAŠNJOST

Unutrašnjost modela Gladiator izdržljiva je i periva, s odvodnim sistemom za lakše ispuštanje vode.

SPREMAN ZA SVAKU AVANTURU

Na modelu Gladiator svaki je detalj pomno osmišljen kako bi se osigurala maksimalna iskoristivost tijekom svake avanture.

SISTEM START&STOP

Gumb za uključivanje/isključivanje vozila ima vodootpornu zaštitu pa svoj automobil s lakoćom možete pokrenuti i po kiši i na otvorenom.

GUMENA ZAŠTITA

Zaštićen, ali opet savršeno pregledan. Zaslon radija Uconnect™ ima zaštitni gumeni pokrov koji ga čini u potpunosti vodootpornim.

MEDIJSKO ČVORIŠTE

Postoje dva USB priključka na konzoli (jedan tipa A, jedan tipa C) i još jedan, treći priključak na središnjem naslonu za ruku.

MAKSIMALNA UDOBNOST PRI SVAKODNEVNOJ UPOTREBI

Gladiator je dizajniran tako da svakodnevicu pretvori u avanturu, bez negativnog utjecaja na udobnost i praktičnost.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.