NOVI JEEP®GLADIATOR

NOVI JEEP®GLADIATOR

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Gladiator je opremljen naprednom tehnologijom i vrhunskim značajkama kao što su prednja zaštitna komora i bežični odvojivi zvučnik.

UGRAĐENA KAMERA ZA „OFF-ROAD” VOŽNJU

Gladiator doseže dosad neviđene vrhunce zahvaljujući tehnologijama koje vas prate po putu. Prednja kamera prikazuje cestu kojom vozite u visokoj rezoluciji na zaslonu, što vam olakšava i pruža potpuni pregled na cestom kako biste mogli izbjeći sve rupe i prepreke. Opremljena je i funkcijom samočišćenja za osiguranje maksimalne vidljivosti u svakom trenutku. Korisno pri svakodnevnoj vožnji asfaltiranim cestama i apsolutno nužno pri „off-road” vožnji.

BEŽIČNI ZVUČNIK ALPINE

Gladiator je opremljen bežičnim zvučnikom Alpine iza stražnjeg sjedala, koji jednostavno možete ponijeti sa sobom kad napuštate automobil. Njegov dizajn savršeno se poklapa s besprijekornim izgledom vozila Jeep. Vodootporan i sa zaštitom protiv prašine, zvučnik se puni u pokretu.
Čak se može uroniti u vodu do dubine od 90 cm na 30 minuta. Možete ga upotrebljavati i kao prijenosnu bateriju za punjenje vanjskih uređaja i povezati ga s drugim bežičnim zvučnicima Alpine za iskonski stereo zvuk.

NAJNAPREDNIJA TEHNOLOGIJA

Gladiator donosi najnovije automobilske tehnologije za najbolje iskustvo pri vožnji. Instrumentna ploča sa 7-inčnim TFT zaslonom ima prilagodljivo korisničko sučelje na kojem se prikazuju svi parametri vožnje, dok 4. generacija radija Uconnect™ donosi sve značajke Uconnect™ usluga* dostupne putem aplikacije My Uconnect™. Tako možete u potpunosti uživati u svom putovanju bez ometanja.

*Neke usluge trenutno su dostupne samo za određena tržišta i nisu dostupne u Hrvatskoj.

NOVA GENERACIJA ZVUKA

Odaberite pravi popis za reprodukciju za svaku avanturu. Opcijski dostupna značajka jest sustav ozvučenja Alpine Premium Sound System s 9 zvučnika i stražnjim subwooferom te pojačalom od 552 W s 12 kanala. Rezultat je savršeno ujednačen i sveobuhvatni zvuk.

SUSTAV ULASKA U VOZILO I NJEGOVA POKRETANJA BEZ KLJUČA

Praktičnost je jedna od istaknutih značajki modela Gladiator. Sustav ulaska u vozilo i njegova pokretanja bez ključa omogućuje vam upravljanje centralnim zaključavanjem i paljenjem motora bez vađenja ključeva iz džepa.

SIGURNO POVEZANO

Jednostavno povežite svoj pametni telefon i držite sve što vam je potrebno na dohvat prstiju, sigurno i bez ometanja s ceste pred vama.

APPLE CARPLAY

Ostanite povezani sa svojim pametnim telefonom bez ometanja zahvaljujući značajkama dostupnim na radiju Uconnect ™. Apple CarPlay korisnicima uređaja iPhone omogućuje pristup aplikacijama Apple Maps, Messages, Phone i Apple Music putem glasovnog upravljanja Siri.

CarPlay, iPhone i Siri zaštitni su znakovi tvrtke Apple.

ANDROID AUTO™

Android Auto™ omogućuje jednostavan i siguran pristup glasovnim naredbama, Google kartama i servisu Google Play Music putem dodirnog zaslona radija Uconnect ™ ili komandi na kolu upravljača.
Uz tu jednostavnu značajku navigacije i glasovnog prepoznavanja lako dolazite na odredište bez skretanja pozornosti s ceste.

Android, Google Play i drugi zaštitni znakovi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Google Inc.

SIGURNOST I ZAŠTITA

Gladiator ima sve ključne značajke vozila Jeep, uključujući one po pitanju sigurnosti. U dodatnoj opremi dostupni su sustav za nadzor mrtvog kuta, prilagodljivi regulator brzine, sustav upozorenja za udarac sprijeda + s automatskim kočenjem i automatska duga svjetla.

MAKSIMALNA SNAGA

Jeep Gladiator ima zaštitne ploče za prijenos, prijenosnu kutiju i spremnike za gorivo i ureu.

AKTIVNA I PASIVNA SIGURNOST

Gladiator ima više od 65 zaštitnih sustava, za aktivnu i pasivnu sigurnost, koji su predviđeni za zaštitu vas i vaših putnika.

AUTOMATSKA DUGA SVJETLA

Gladiator u osnovnoj opremi dolazi sa senzorom svjetlosti koji automatski uključuje duga svjetla.
Ako tako odaberete, može biti opremljen i funkcijom automatskih dugih svjetala, pametnom tehnologijom koja detektira promjene osvjetljenja u okolini i regulira intenzitet svjetla kako biste uvijek zadržali najbolju preglednost.

SUSTAV ZA NADZOR MRTVOG KUTA I SUSTAV UPOZORENJA ZA UDARAC SPRIJEDA

Na zahtjev se Gladiator može dodatno opremiti sustavom za nadzor mrtvog kuta i sustavom za otkrivanje vozila i prepreka pod pravim kutom pri kretanju unatrag kako biste mogli pratiti situaciju pod mrtvim kutom i aktivno sudjelovati u sprječavanju udarca. Osim toga, sustav upozorenja za udarac sprijeda upozorava vozača putem vizualnih i zvučnih upozorenja kad se vozilo prebrzo približava prepreci ili nekom drugom vozilu.

PRILAGODLJIVI REGULATOR BRZINE

Namjestite brzinu na svom vozilu Gladiator i zadržite je na istoj vrijednosti do kraja putovanja. Inteligentni regulator brzine sadrži prilagodljivu funkciju za detektiranje vozila ispred i prilagođavanje brzine bez djelovanja vozača.

JEDNOSTAVNO PARKIRAJTE

Parkirajte jednostavno i sigurno uz parkirne značajke vozila Gladiator. S prednjim i stražnjim parkirnim senzorima te prednjim i stražnjim kamerama, Gladiator je hitar i spretan čak i kad trebate parkirati.

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG PARKVIEW®

Krećite se unatrag s istim povjerenjem kao kad vozite cestom prema naprijed. Kamera za vožnju unatrag ParkView® prikazuje sliku visoke rezolucije na dodirnom zaslonu radija Uconnect™, a zahvaljujući dinamičnom prikazu mreže čak su i najsloženiji manevri jednostavniji.

SUSTAV ZA OTKRIVANJE VOZILA I PREPREKA POD PRAVIM KUTOM PRI KRETANJU UNATRAG I STRAŽNJI PARKIRNI SENZORI

Dok je uključena brzina za vožnju unatrag, senzori automatski detektiraju vozila i predmete koji vam se nađu na putu. Sustav za otkrivanje vozila i prepreka pod pravim kutom pri kretanju unatrag upozorava vas na prepreke u mrtvom kutu iza vozila prilikom kretanja unatrag.

SUSTAV ZA NADZOR MRTVOG KUTA

Zadržite kontrolu čak i usred prometne gužve. Sustav za nadzor mrtvog kuta upozorava vas na prepreke bočno ili straga u mrtvom kutu prikazom svjetla upozorenja u bočnim retrovizorima i emitiranjem zvučnog signala.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.