NOVI JEEP®GLADIATOR

NOVI JEEP®GLADIATOR

UZBUDLJIVE PERFORMANSE

Gladiator je opremljen dizelskim motorom 3.0L V6, snage do 264 ks i s okretnim momentom od 600 Nm te automatskim mjenjačem s 8 brzina.

ČISTA JEEP SNAGA

Gladiator kombinira snagu vozila Jeep sa svestranošću modela pickup.

3.0 V6 MULTIJET 194 KW (264 KS) EURO 6D-FINAL

Turbo dizelski motor 3.0 V6 ima snagu do 264 ks i okretni moment od 600 Nm. Ima sofisticirani motor Euro 6D-Final V6 koji jamči visoke performanse, snagu i fleksibilnost. U osnovnoj opremi dolazi sa sustavom pokretanja motora Engine Stop-Start (ESS) i automatskim mjenjačem s 8 brzina koji radi zajedno sa sustavom Selec-Trac® sa stalnim pogonom 4×4 u nižim stupnjevima prijenosa.

AUTOMATSKI MJENJAČ SA 8 BRZINA

Motor modela Gladiator savršeno radi s automatskim mjenjačem s 8 brzina koji jamči visoke performanse, kraće vrijeme prebacivanja stupnjeva prijenosa i maksimalnu učinkovitost po pitanju smanjenja potrošnje goriva. Napredni softver odmah prilagođava performanse u skladu s uvjetima i prema stilu vožnje, što znači da se Gladiator uvijek kreće glatko i u potpunosti iskorištava svoj maksimalni okretni moment motora.

SAVRŠEN ZA „OFF-ROAD” VOŽNJE

Legendarne 4×4 sposobnosti vozila Jeep osigurava sofisticirani pogonski sustav Selec-Trac® s neprekidnim pogonom 4×4, koji ima prijenosnu kutiju za niske stupnjeve prijenosa, osovine Dana 44 treće generacije, zaštitne ploče, stražnji diferencijal s ograničenim proklizavanjem Trac-Lok i „off-road” gume. Novi pickup marke Jeep diči se i nevjerojatnim pristupnim, prelaznim i izlaznim kutovima.

KAPACITET VUČE

Gladiator se posebno ističe svojim impresivnim kapacitetom vuče: do 2722 kg.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.