ELEGANCIJA KARAKTERISTIČNA ZA MARKU JEEP®

Novi Jeep® Compass e-Hybrid utemeljen je na eleganciji i osobnosti koja ga je već učinila ikonom, uz redizajnirani prednji kraj i s malo drugačijim prednjim svjetlima te novim asortimanom aluminijskih naplataka.

Naplatci

Za novi Jeep® Compass e-Hybrid dostupni su brojni modeli aluminijskih naplataka, a kupci ih sami biraju ovisno o stilu vožnje i osobnosti.

Vrata prtljažnika s električnim upravljanjem i funkcijom Hands Free

Kao što sam naslov govori, nova vrata prtljažnika s električnim upravljanjem i funkcijom Hands Free* omogućuju jednostavno otvaranje i zatvaranje prtljažnika. Senzori smješteni ispod stražnjeg odbojnika aktiviraju se pokretom noge i automatski otvaraju prtljažnik. Osim toga, model posjeduje i standardne značajke kao što su sustav ulaska u vozilo i pokretanje motora bez ključa, sustav koji obavlja niz radnji, primjerice, otvaranje i zatvaranje vrata, uključivanje i isključivanje motora. A sve to bez da morate vaditi ključeve iz džepa.

* nije kompatibilno s kukom za vuču

Longitude

Novi New Jeep Compass Longitude u osnovnoj opremi ima brojne značajke kao što su novi 17” aluminijski naplatci, dvozonski klima uređaj s automatskim upravljanjem i parkirni senzori. Inovativnost je, između ostalog, nešto po čemu se ističe potpuno digitalni TFT centralni zaslon u boji, s Full HD zaslonom od 10,25“.

Limited

Razina opreme Limited donosi dašak elegancije s premium elementima u završnoj obradi. Instrumentalna ploča u potpunosti je redizajnirana i ima novi Uconnect Infotainment sustav, s Ultra HD zaslonom od 10,1” i novim bežičnim punjačem. 18” aluminijski naplatci su redizajnirani, a Full LED prednja svjetla s ugrađenim dnevnim svjetlima DRL također su u osnovnom paketu opreme.

S

Razina opreme S kombinacija je najnaprednije tehnologije i vrhunskih, elegantnih detalja. Među istaknutim značajkama ovog modela valja spomenuti novi 10,1” Uconnect Infotainment sustav sa satelitskom navigacijom Sat Nav, crni krov, donje odbojnike u boji karoserije, vrata prtljažnika s električnim upravljanjem i funkcijom Hands Free, redizajnirane 19”aluminijske naplatke, LED svjetla inovativnog dizajna, kožom presvučena sjedala sa sivim šavovima i sjedalo vozača s mogućnošću električnog podešavanja.

UNUTRAŠNJOST

Dizajn unutrašnjosti novog modela Jeep® Compass e-Hybrid savršen je spoj prostranosti, udobnosti, elegancije i naprednih tehnologija.

PROSTRANOST JE ISTAKNUTA ZNAČAJKA

Ljudi, kućni ljubimci, osobne stvari: u novom modelu vozila Jeep® Compass e-Hybrid ima mjesta za svakog i za sve. Novi pretinci za odlaganje i različite mogućnosti konfiguriranja prtljažnika unutrašnjost čine iznimno prilagodljivom i lako podesivom za svaku vrstu putovanja.

NOVI PROSTORI ZA ODLAGANJA NADOHVAT RUKE

Uzmite sa sobom sve što vam treba, čak i za najduža putovanja. Novi model Jeep® Compass e-Hybrid ima brojne nove pretince za odlaganje. Ti se prostrani i lako pregledni pretinci nalaze iza mjenjača, na središnjoj konzoli i u naslonu za ruku. Njihova korisna zapremnina veća je od 7 l, a sve što vam treba vam je nadohvat ruke.

PROSTORAN I PRILAGODLJIV

Prtljažnik se može prilagođavati tako da u njega stane sve što vam je potrebno. Novi Jeep® Compass e-Hybrid ima 40/20/40 djeljiva i sklopiva stražnja sjedala koja prtljažnik čine još praktičnijim za upotrebu jer povećavaju njegovu zapremninu kad vam je to potrebno.

* U osnovnoj opremi za razinu opreme S

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.