10,1'' Uconnect™ Infotainment sustav

Novi Jeep® Compass e-Hybrid donosi još bolji Uconnect™ Infotainment sustav u vozila Jeep®. S Ultra HD zaslonom od 10,1” pokreće ga procesor koji jamči 5x veću snagu računalne obrade u odnosu na ranije generacije, što jamči pristup komandama brzinom svjetlosti putem intuitivnijeg sučelja i brže reagiranje dodirnog sučelja. Osim toga, interaktivni preglednik može se prilagođavati zahvaljujući značajci prelaska prstom i mogućnosti povlačenja i ispuštanja aplikacija i sličica u mapu s knjižnim oznakama. Sadržaj je dostupan na zahtjev za model Longitude, a u osnovnoj je opremi za ostale modele.

Glasovna asistencija Hey Jeep®

Novi Jeep® Compass e-Hybrid ima novu glasovnu asistenciju Hey Jeep®. Odsad ćete moći razgovarati sa svojim automobilom, samo trebate izgovoriti „Hej, Jeep”. Vaš će vas automobil rado poslušati i prilagoditi postavke klima-uređaja, glazbu ili karte. Osim toga, putem novog sustava glasovnog prepoznavanja možete pregledavati TomTom™ karte. * Dostupno samo uz Radio Uconnect 10.1” Navi. Radio Uconnect 10.1” Navi u osnovnoj je opremi na modelima S i Upland te dostupan na zahtjev za model Longitude, i Limited.

AUTOMATSKO BEŽIČNO AŽURIRANJE

Ažuriranje Infotainement sustava jednostavno je zahvaljujući sustavu bežičnog ažuriranja i mogućnosti 4G povezivanja. Tako sami možete ažurirati karte i sadržaj, bez odlaska kod lokalnog distributera.

Nova podloga za bežično punjenje

Način za jednostavno punjenje uređaja bez upotrebe kabela. Novi Compass e-Hybrid ima ugrađenu značajku podloge za bežično punjenje. Samo stavite svoj pametni telefon na za to predviđeno mjesto i postupak punjenja automatski će započeti.

NOVA 10,25” DIGITALNA PLOČA S INSTRUMENTIMA

Pratite status automobila, performanse i podatke o vožnji putem nove, Full HD 10,25” digitalne ploče s instrumentima. Ima zaslon u boji s aktivnim područjem od 244 na 91 mm. Osim što se radi o tehnološki najnaprednijoj digitalnoj ploči s instrumentima i velikom koraku prema naprijed tvrtke Jeep® što se tiče unapređenja izgleda putničkog prostora, sadrži i brojne značajke koje vam omogućuju da konfigurirate, organizirate i personalizirate svoj sadržaj putem 12 različitih opcija.

Mogućnosti povezivanja poprima novu razinu

Dok ste na putu i vozite se u svom novom vozilu Jeep® Compass e-Hybrid, ne morate zanemariti svoje obaveze, niti se odreći užitaka koje vam donosi slobodno vrijeme. Značajke Apple CarPlay™ i Android Auto™, koje su ugrađene u Infotainment sustav, jamče sigurno povezivanje čak i dok vozite.

Sigurnosni standardi marke Jeep®

Jeep® Compass e-Hybrid oslanja se na brojne sustave za aktivnu i pasivnu sigurnost ne tehnološki najnaprednije sustave koji vam pružaju podršku u svakom trenutku tijekom vožnje.

Prilagodljivi regulator brzine

Novi Jeep® Compass e-Hybrid ima prilagodljivi regulator brzine u osnovnoj opremi. Radi se o elektroničkom sustavu koji održava brzinu vožnje i vozilo drži na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred. U slučaju kočenja ili usporavanja, sustav automatski prilagođava brzinu za održavanje sigurne udaljenosti.

Sustav za zadržavanje u prometnom traku

Sustav za zadržavanje u prometnom traku zadržava vozilo na sredini prometnog traka. Ako se vozilo približi rubu prometnog traka, sustav djeluje na kolo upravljača i ispravlja položaj vozila.

Automatizirana vožnja razine 2

Sustav kojim Jeep® doprinosi mobilnosti u budućnosti zove se Highway Assist System i radi se o novom automatiziranom sustavu vožnje razine 2 koji je po prvi put prisutan na nekom modelu vozila Jeep®. Sustav kombinira prilagodljivi regulator brzine i sustav za zadržavanje u prometnom traku kako bi vozilo držao na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred, radi održavanja konstantne brzine i kako bi vozilo ostalo u svom prometnom traku na autocesti. Jeep® Compass prvi je automobil iz asortimana koji omogućuje autonomnu vožnju razine II.

Ostanite usredotočeni na cestu pred sobom

U novom modelu Jeep® Compass e-Hybrid brojni sigurnosni sustavi i najnaprednije tehnologije iz standardne opreme pružaju vam podršku tijekom vožnje i jamče sigurnost i dobrobit svih putnika u vozilu.

Sustav za prepoznavanje prometnih znakova (TSR)

Prednja kamera detektira prisutnost prometnih znakova i šalje izvještaje o ograničenju brzine na digitalnu instrumentalnu ploču.

INFORMACIJE O PROMETNIM ZNAKOVIMA

Tehnologija za pružanje informacija o prometnim znakovima ugrađena je u Uconnect™ NAV Infotainment sustav te raspoznaje prometne znakove koji se prikazuju na TomTom™ kartama i prilagođava brzinu automobila propisanim ograničenjima.

INTELIGENTNI SUSTAV ZA POMOĆ PRI REGULACIJI BRZINE

Inteligentni sustav za pomoć pri regulaciji brzine osmišljen je da savršeno nadopunjava sustav za prepoznavanje prometnih znakova i sustav za pružanje informacija o prometnim znakovima i to tako što automatski djeluje na namještenu brzinu i prilagođava je propisanim ograničenjima.

Sustav za otkrivanje umora vozača

Sustav je posebno osmišljen za detektiranje razine umora vozača te predlaže idealni trenutak za uzimanje stanke od vožnje. Na instrumentalnoj ploči nalazi se senzor koji skenira šarenicu oka vozača svakih sedam minuta i procjenjuje stupanj budnosti te, kad detektira da je vrijeme za uzimanje stanke, upozorava vozača putem zvučnog signala i prikazom simbola šalice kave na ploči s instrumentima.

Autonomni sustav kočenja s prepoznavanjem pješaka

Novi Jeep® Compass e-Hybrid može spriječiti ili umanjiti posljedice eventualnog sudara s drugim vozilima, preprekama ili pješacima. Ako vozač nije dovoljno odgovoran, prednji radari detektiraju prisutnost prepreka na putanji automobila i aktiviraju autonomni sustav kočenja kako bi se izbjegao udar ili umanjile posljedice sudara.

Kamera s prikazom pod 360°

Nova tehnologija za pomoć pri vožnji koja olakšava parkiranje. Kamera s prikazom pod 360° projicira slike područja oko automobila iznad zaslona Infotainment sustava i tako vam omogućuje bolju kontrolu prilikom uparkiravanja i isparkiravanja.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.