Jeep® Wrangler Rubicon osvojio je nagradu za najbolji obiteljski SUV za terensku vožnju (Best Family SUV for Off-roading) u izboru What Car? za auto godine 2024

24 January 2024

  • Jeep® Wrangler Rubicon je pobijedio u izboru What Car? za auto godine 2024. u kategoriji najbolji obiteljski SUV za terensku vožnju
  • Model je dobio nagradu zbog svojih odličnih sposobnosti vožnje izvan cesta

Jeep® Wrangler Rubicon trijumfirao je u kategoriji Najboljeg obiteljskog SUV-a za terensku vožnju (Best Family SUV For Off-Roading) u izboru What Car? za auto godine 2024. (Car of the Year Awards).

Jeepov model Wrangler Rubicon dobio je vrhunske ocjene zbog svoje izvrsne sposobnosti da održi reputaciju marke u off-road vožnji i udobnosti, nadmašujući svoje rivale.

“Dok neke marke s vremenom gube svoj pedigre, Wrangler Rubicon pokazuje kako je off-roading još uvijek Jeepova srž”, rekao je Steve Huntingford, urednik What Car? magazina.

“U našem najnovijem 4×4 mega-testu, Rubicon se pokazao gotovo nezaustavljivim, vozeći se, preko i kroz najteže prepreke koje smo mogli pronaći s lakoćom i nadmašio je sve svoje rivale. To je off-roader koji stvarno može ići gotovo svugdje.”

Kao jedna od najprestižnijih automobilističkih nagrada u Velikoj Britaniji, What Car? magazin je poznat po svojim stručnim recenzijama automobila i uzornom automobilskom novinarstvu. Tijekom cijele godine stručnjaci What Car? testiraju stotine automobila, birajući najbolja vozila u svakoj kategoriji na kraju 12-mjesečnog razdoblja.

Wrangler Rubicon je prvak marke Jeep u off-roadu, predstavlja nasljeđe marke kao ultimativni off-roader koji pokazuje manevarske sposobnosti, izvedbu i udaljenost od tla, kao i trakciju i prelaženje vode. Performanse modela definirane su njegovim 2,0-litrenim rednim četverocilindričnim motorom s turbopunjačem, koji proizvodi 272 KS i 400 Nm okretnog momenta pri 3000 o/min, opremljen Auto Start Stop sustavom i automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa.

S obzirom na njegove sposobnosti i performanse, Wrangler je spreman za svako putovanje sa svojim Naprednim sustavima pomoći vozaču (ADAS-Advanced Driver-Assistance Systems), vjetrobranom Gorilla Glass i zračnim zavjesama. Uconnect infotainment system osigurava udobno i ugodno putovanje bez obzira na udaljenost.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.