“Jeep® Compass Recalculating Tour” terenska uzbuđenja donosi u grad

10 July 2017

• Počevši u Beču, turneja će se nastaviti u Njemačkoj, Švicarskoj, Španjolskoj i Italiji
• Posjetitelji će moći iz prve ruke iskusiti potpuno novi Jeep® Compass u jedinstvenom okruženju
• Jedan pobjednik moći će uživati u jedinstvenom iskustvu u prirodi

Željno očekivani potpuno novi Jeep® Compass – najnoviji dodatak nagrađivanoj SUV obitelji ove priznate marke – krenut će na uzbudljivu turneju većim europskim gradovima, prije nego u srpnju stigne u salone glavnih europskih tržišta

Jeep Compass Recalculating Tour će obožavateljima marke Jeep pružiti priliku da iz prve ruke iskuse ovaj novi model i otkriju njegov autentični Jeep dizajn, legendarne terenske sposobnosti, izvrsnu cestovnu dinamiku, korisnički prihvatljivu povezivost i niz naprednih sigurnosnih tehnologija.

Turneja će započeti u Beču, od 9. do 11. lipnja, prije nego se preseli u Berlin (16-18. lipnja), Zurich (23-25. lipnja), Valenciju (23-25. lipnja) i završi u Italiji (11-13. srpnja). Na svakoj lokaciji, oku privlačna i zabavna Jeepova površina prikazat će najbolje značajke ovog novog modela i jedinstveni stil i nasljeđe ove američke marke.

Posjetitelji će biti u mogućnosti sjesti za upravljač kako bi uživali u uzbudljivom terenskom iskustvu vožnje u središtu grada.
Također će moći ispuniti Jeep Compass Recalculation Quiz kako bi otkrili koje su vrste ‘urbanog pustolova’ i zaslužili priliku osvojiti jedinstveno i ekskluzivno iskustvo u prirodi.

Turneja se temelji na Jeepovoj novoj ‘Recalculating’ TV kampanji koja pokazuje da bilo čiji put kroz život može neočekivano skrenuti – koncept koji savršeno sažima pustolovni duh u srcu svakog Jeepa i ključne vrijednosti koje su oblikovale ovaj potpuno novi Compass.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.