Napravite svoje vlastito igralište s novim LEGO® Technic ™ Jeep® Wranglerom

09 December 2020

Marka Jeep® i LEGO Group predstavljaju najnoviji LEGO® Technic™ model, jedinstveni Jeep Wrangler Rubicon. Prvi model terenskog vozila Jeep iz programa LEGO Technic vjerno oponaša oblik i legendarne terenske mogućnosti originala i spreman je za razigrane avanture.

Novi model ovog moćnog terenskog vozila pružit će uzbudljivo građevinsko iskustvo za ljubitelje LEGO kockica svih dobnih skupina, dok ponovno stvaraju 4×4 sustave visokih performansi, robusne gume, sklopiva stražnja sjedala i klasičnu rešetku sa sedam utora u LEGO Technic obliku.

Nakon što je izrada završena, graditelji mogu stvarati beskrajne off-road avanture sa značajnim modelom od 665 dijelova. Upravljački sustav s gumbima, radni ovjes i vrlo fleksibilna šasija omogućuju im da svoj model testiraju i na preprekama. Kombinacija žuto-crne boje čini ga atraktivnom kada je u akciji ili kada je samo izložen.

LEGO Technic Jeep Wrangler dizajniran je za ljubitelje Jeepa i LEGO kockica. Set je namijenjen osobama starijim od 9 godina. Bit će dostupan 1. siječnja 2021. na LEGO.com, u LEGO trgovinama i u specijaliziranim trgovinama igračaka, po cijeni od 49,99 eura.

“Jeep Wrangler je ikona u off-road svijetu”, rekao je Lars Thygesen, dizajner u LEGO Technic. “Rubicon ima puno kultnih detalja koje vole obožavatelji 4×4 širom svijeta, pa mi je bilo važno spakirati što više autentičnih, moćnih značajki stvarnog vozila u LEGO Technic repliku uključujući ovjes, vitlo i dizajn otvorenog vozila, koji smo razvili zajedno s nadarenim dizajnerskim timom Jeepa.”

“S 80-godišnjom baštinom koja je osvojila svijet, vlasnici i ljubitelji naših vozila čvrsto su povezani”, rekao je Christian Meunier, predsjednik marke Jeep. “Partnerstvo s LEGO-om nudi našim i njihovim entuzijastima priliku da podijelimo strast za modelom Jeep Wrangler, globalnom automobilskom ikonom koja predstavlja zabavu, slobodu i bezgraničnu avanturu.”

“Pitajte bilo kojeg vlasnika Jeepa Wranglera i on će vam reći da je njegovo vozilo samo veća inačica ovog novog LEGO kompleta”, rekao je Mark Allen, voditelj dizajna marke Jeep. „Dizajn Jeepa Wranglera omogućuje im rastavljanje, uklanjanje krova i vrata, rekonfiguraciju, dodavanje novih elemenata u opremu Mopar i ponovno sastavljanje.

LEGO Technic Jeep Wrangler impresionirat će ljubitelje Jeepa i nadahnuti buduće dizajnere vozila te marke.”

LEGO Grupa

Misija LEGO Grupe je kroz igru ​​poticati i razvijati „graditelje“ budućnosti. LEGO sustav omogućuje im da grade i sastavljaju sve što mogu zamisliti.

LEGO je 1932. godine osnovao Ole Kirk Kristiansen iz Billunda u Danskoj; naziv dolazi od danskih riječi LEg GOdt, što znači “igrati dobro”. LEGO grupa i dalje je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Billundu. Međutim, njihovi se proizvodi sada prodaju u više od 130 zemalja svijeta. Za više informacija posjetite www.LEGO.com.

Marka Jeep

Izgrađen na gotovo 80 godina legendarne baštine, Jeep je pravi i svestrani SUV visokih performansi dizajniran za sve one koji traže neobična putovanja. Marka Jeep otvoreno poziva na puni život i nudi široku paletu vozila koja vlasnicima pružaju osjećaj sigurnosti i samopouzdanja da će svako putovanje prevladati bez poteškoća.

Paletu modela Jeep čine Cherokee, Compass, Gladiator, Grand Cherokee, Renegade i Wrangler. Kako bi se zadovoljile potrebe kupaca iz cijelog svijeta, svi modeli Jeepa koji se prodaju izvan Sjeverne Amerike dostupni su s lijevim ili desnim pogonom i širokim rasponom pogonskih sklopova. Jeep je dio portfelja marki koje nudi svjetski proizvođač automobila Fiat Chrysler Automobiles. Više informacija o FCA na www.fcagroup.com.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.