Slažem se

APPLE CARPLAY PODRŠKA

APPLE CARPLAY PODRŠKA

Ostanite povezani s vašim iPhoneom pomoću aplikacije Apple CarPlay. Nova funkcija integrirana je sa zaslonom osjetljivim na dodir Uconnect™ 8.4” NAV i korisnicima iPhonea omogućuje pristup kartama Apple Maps, telefonu i porukama, a uz to omogućuje i uživanje u glazbi na aplikaciji Apple Music putem vokalnog pomoćnika SIRI. Uvijek povezani s vašim iPhone uređajem.


Naročite katalog

GOOGLE JE UVIJEK UZ VAS
Funkcija Android Auto™ preko zaslona osjetljivog na dodir Uconnect™ i preko upravljača na volanu omogućuje jednostavan i siguran pristup do hands-free glasovne kontrole, karata Google Maps i do usluge Google Play Music. Jednostavna navigacija i prepoznavanje glasa pomažu vozačima da dođu na svoje odredište uz potpunu fokusiranost na cestu.

UPOZORAVANJE NA OPASNOST FRONTALNOG SUDARA
Kad sustav osjeti potencijalnu mogućnost frontalnog sudara, on vas upozorava na to. Ako ne reagirate na upozorenje i rizik od sudara ostaje, sustav će automatski uključiti kočnice.

Testna vožnja
FINANCIRANJE
FINANCIJSKI LEASING POLOVINE (½)
Uvjeti financiranja vozila putem financijskog leasinga po modelu polovina.
Godišnja fiksna kamatna stopa u EUR iznosi 0%. Troškovi obrade ugovora iznose 2%.
Trajanje ugovora o leasingu 12 mjeseci (učešće 50%, ostatak kroz 12 mjesečnih rata uz zadnju uvećanu mjesečnu ratu koja iznosi 49% od vrijednosti objekta leasinga).
Otkupna vrijednost objekta leasinga pri redovnom isteku ugovora iznosi 1 %.FINANCIJSKI LEASING TREĆINE (⅓)
Uvjeti financiranja vozila putem financijskog leasinga po modelu trećina.
Godišnja fiksna kamatna stopa u EUR iznosi 0%. Troškovi obrade ugovora iznose 1%.
Trajanje ugovora o leasingu 24 mjeseca (učešće iznosi 33%, prva godišnja rata nakon 12 mjeseci iznosi 33%, druga godišnja rata nakon 24 mjeseca iznosi 33% od vrijednosti objekta leasinga).
Otkupna vrijednost objekta leasinga pri redovnom isteku ugovora iznosi 1%.