Treću godinu zaredom Jeep® Wrangler osvaja najviše priznanje

24 April 2018

Čitatelji specijaliziranog njemačkog časopisa za SUV vozila i vozila s pogonom 4×4 Auto Bild allrad  treću godinu zaredom dodijelili su priznanje automobilu Jeep® Wrangler (JK). Stručni čitatelji časopisa odabrali su ovaj model za najbolji uvezeni „Off-road i SUV automobil s cijenom od 30.000 do 50.000 EUR”.

Wrangler je, kao i lani, proglašen ukupno trećim najboljim „Off-road i SUV vozilom” u svojoj kategoriji, odmah iza modela premium marki njemačkih proizvođača.

Rezultat ističe privlačnost modela Wrangler koji kao istinski nasljednik modela Willys-Overland MB iz 1941., prvog laganog vozila s pogonom na četiri kotača, svojom originalnošću i jedinstvenošću i dalje zaokuplja ljubitelje off-road vožnje i SUV vozila.

Treću godinu zaredom istaknuto je koliko čitatelji časopisa cijene nenadmašne performanse modela Wrangler u vožnji cestom i off-road.

Odabir časopisa Auto Bild allrad  provodi se jednom godišnje kada pozivaju čitatelje da kandidiraju svoja omiljena vozila svjetskih proizvođača. Ove je godine sudjelovalo 219 modela u 10 kategorija.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.