Štand tvrtke Jeep® osvojio je nagradu „najboljeg štanda” na sajmu u Švicarskoj.

20 March 2018

Tome su svakako pridonijeli uporaba velikog broja različitih materijala, uzbudljiva vizualna animacija i savršen spoj najdivljih prirodnih okruženja, kao i najsofisticiranijih urbanih prizora

Marka Jeep® osvojila je nagradu za kreativnost „Creativity Award” za najbolji štand na međunarodnom Sajmu automobila u Ženevi 2018., jednom od najpoznatijih sajmova na svijetu na kojem je marka uprizorila posebno spektakularno predstavljanje, s premijernim predstavljanjem dva nova modela za regiju EMEA: potpuno novog modela Jeep® Wrangler, četvrte generacije legendarne ikone marke Jeep i novog modela Cherokee 2019, najnovije inačice modela SUV koji se upisao u povijest u svojoj kategoriji.

Posjetitelji će se zapanjujućem štandu tvrtke Jeep, potpuno novom i udvostručene veličine u odnosu na prethodna izdanja Sajma, moći diviti do sljedeće nedjelje. Impresivan dizajn je ono što je osvojilo žiri „Club de publicité et de communication de Genève (CPG)” koji svake godine dodjeljuje nagradu za kreativnost „Creativity Award” (od 2004.) nakon što dva dana pregledava sve štandove na Sajmu, pažljivo ih ocjenjujući temeljem brojnih kriterija.

Stručnjake je zapanjio impresivan dizajn štanda tvrtke Jeep koji je jasno predočio dušu i srce ove američke marke. Posjetitelje je impresionirala uporaba velikog broja različitih materijala, primjerice drva, kao i uzbudljive slike koje su se projicirale na velikim zaslonima, a koje su pokazivale avanturistički duh i „off-road” sposobnosti modela marke Jeep. Prizor „divljine” koji se pretače u savršenstvo i postepeno prelazi na područje više metropolitanskog izgleda – s atraktivnim kamenim teksturama i površinu u crnoj boji visokog sjaja – savršeno je dočarao profinjenost i ekskluzivnost modela. Dva su područja na bila na sredini odijeljena staklenom vodoravnom cestom s ugrađenim LED svjetlima. Neodoljiva prezentacija koja jasno dočarava podrijetlo marke, savršeno utjelovljena kroz model Willys-Overland MB iz 1941., vozilo poznato diljem svijeta kao prvi model marke Jeep koji se smatra utemeljiteljem legendarne marke.

Na štandu ovječanom nagradom „Creativity Award2018” bili su i drugi nadolazeći proizvodi marke Jeep te raznih novi modeli, uključujući novi Grand Cherokeee Trackhawk, najsnažniji Jeep SUV ikad, novi Jeep Compass „Night Eagle”, specijalno izdanje modela te najnoviji asortiman modela Renegade i Grand Cherokee. Četirima vozilima marke Jeep opremljenim dodatnom opremom marke Mopar® upotpunjena je čitava prezentacija, a među njima je i novi sportski model Wrangler Sahara s četiri vrata, posebno prilagođeno vozilo s poboljšanim „off-road” performansama.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.