Spremni za bitku: Mopar u ponudi ima više od 200 proizvoda za potpuno novi Jeep® Gladiator za 2020.

05 December 2018

  • Mopar predstavlja izmijenjeni model Jeep Gladiator Rubicon za 2020. na sajmu automobila u Los Angelesu
  • Model Jeep® Gladiator za 2020. koji je preradila tvrtka Mopar izložen u Los Angelesu ističe potencijal prilagodbe otvorenog vozila do sada najsposobnijeg srednjeg pick-up vozila
  • Proizvodi tvrtke Mopar dostupni za potpuno novi Jeep Gladiator uključuju dodatke za aktivni stil života i dijelove Jeep Performance
  • Dijelovi uključuju poprečne šipke ugrađene na krovu kabine, sustav za odlaganje ispod klupe, pokrove za utovarni prostor i još puno više toga
  • Dijelovi Jeep Performance za Gladiator uključuju komplet za podizanje, zaštitu za kamenje i vrata sa šipkama
  • Dodatne informacije o dijelovima Jeep Performance dostupne su na adresi www.mopar.com/jpp

 

Marka Mopar omogućit će više od 200 dijelova i dodatnu opremu za poboljšavanje potpuno novog modela Jeep® Gladiator za 2020. Model Jeep® Gladiator Rubicon za 2020. koji je preradila tvrtka Mopar izložen u Los Angelesu ističe potencijal prilagodbe otvorenog vozila do sada najsposobnijeg srednjeg pick-up vozila

 

Vlasnici mogu istaknuti svoju osobnost na potpuno novom modelu Jeep Gladiator za 2020. birajući iz cijele ponude proizvoda Mopar. Mogućnosti prilagodbe uključuju dizalicu od 2 inča Jeep Performance Parts (JPP), vrata sa šipkama JPP, oblogu tovarnog prostora sa zaštitnom bojom Mopar, pokrove tovarnog prostora, sustav za odlaganje ispod klupe i još puno toga, a svi su dijelovi napravljeni posebno za Jeep Gladiator za 2020.

 

„Marka Mopar na tržište donosi dijelove i dodatnu opremu koja vlasnicima omogućuje da personaliziraju svoj Jeep Gladiator za 2020. tako da u potpunosti odgovara njihovom životnom stilu” rekao je Steve Beahm, voditelj Odjela za dijelove i servis (Mopar) i Odjela za putnička vozila, FCA – sjeverna Amerika,  „Vlasnicima dajemo sve što im treba da bi poboljšali do sada najsposobniji srednji pick up, bez obzira radi li se o višenamjenskoj dodatnoj opremi za aktivni životni stil ili dijelovim Jeep Performance za vatrene ljubitelje off-road vožnje.”

 

Većina dijelova i dodatne opreme za Jeep Gladiator za 2020. bit će spremna kada u drugom kvartalu 2019. započne prodaja pick-upa. Proizvodi marke Mopar uključivat će dodatnu opremu za aktivni životni stil koja odgovara pick-upu kao što su šipke postavljene na podvozje koje se mogu prilagoditi brojnim nosačima te dodatni sadržaji za bolju izvedbu kao što su svjetla za off-road vožnju, beadlock kotači i još puno više toga što je razvijeno posebno za novi Jeep Gladiator.

 

Dijelovi i dodatna oprema marke Mopar za Gladiator dolaze s jamstvom i stvoreni su u bliskoj suradnji s markom Jeep, inženjerima i odjelom za dizajn proizvoda kroz tisuće sati razvoja, ispitivanja i odobravanja.  Najstrože norme i posebni podaci tvornice koji nisu dostupni u postprodaji primijenjeni su da bi se dijelovi i dodatna oprema Mopar savršeno uklopile na model Gladiator i da bi se dobio savršen izgled, završna obrada i kvaliteta i u najsitnijim detaljima boje, zrnatosti, izgleda i linije svakog proizvoda.

 

Potpuno novi model Jeep Gladiator Rubicon za 2020. koji je preradila tvrtka Mopar

Marka Mopar posegnula je za nizom artikala u svojoj dostupnoj ponudi da bi pokazala puni potencijal otvorenog vozila potpuno novog modela Jeep Gladiator Rubicon za 2020. na inačici modela prikazanog na sajmu automobila 2018. u Los Angelesu.

 

Vanjske izmjene tvrtke Mopar uključuju komplet dizalice od 2 inča JPP, vrata sa šipkama JPP, šipke za zaštitu od kamenja te LED svjetla za off-road vožnju JPP od 5 i 7 inča. Mrežasta zaštita od sunca i vrata sa šipkama zajedno pružaju osjećaj vožnje na otvorenom kao niti jedan drugi srednji pick-up. Logotip JPP dodan je na stražnjem dijelu s obje strane tovarnog prostora. Dodatna oprema marke Mopar uključuje jedinstvene kotače s pet žbica, naljepnicu na poklopcu motornog prostora, zatamnjenu rešetku Mopar i pričvrsne trake vjetrobrana.

 

Na stražnjem dijelu šipke marke postavljene na podvozje Mopar zajedno s nosačem za bicikl podupiru aktivan životni stil. Iskoristivost sustava za odlaganje ispod klupe poboljšana je s dvostrukim kliznim ladicama koje se mogu zaključati. Unutrašnjost prilagođenog modela Jeep Gladiator za 2020 opremljena je sjedalima Katzkin, držačima Mopar, torbicama Molle i podnim oblogama za sve vremenske uvjete.

 

Jeep Gladiator ojačan je usisom hladnog zraka Mopar koji zajedno s kolektorom ispuha Mopar dodaje više konjskih snaga i veći okretni moment.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.