Predstavljanje električnih modela marke Jeep® na međunarodnom salonu automobila u Parizu 2022

17 October 2022

  • Predstavljanje medijima i široj javnosti modela Jeep® Avenger, prvog potpunog električnog vozila na bateriju (BEV) koji je marka Jeep ikad proizvela
  • Noviteti marke Jeep na sajmu uključuju predstavljanje dva buduća potpuno električna modela Jeep koji će se proizvesti sljedećih godina, te novi Jeep® Avenger
  • Kupci će moći kontaktirati ovlaštenu mrežu za informacije kako izvršiti rezervacije za potpuno novi, električni Jeep Avenger nakon tiskovne konferencije

Marka Jeep® će na Međunarodnom sajmu automobila u Parizu 2022. (Mondial de L’Automobile 2022) pokazati isključivo elektrificirane modele, s jednim izložbenim prostorom posvećenim samo predstavljanju potpuno novog, električnog modela Jeep Avenger, prvog BEV modela koji je marka Jeep ikad proizvela.

Izložbeni prostor će biti energičan i živopisan, s dinamičkim vizualnim efektima i velikim zaslonom kao pravom kulisom za predstavljanje modela Jeep Avenger medijima i široj javnosti.  Jeep Avenger model krojen po mjeri za europsko tržište, s ciljanim dosegom od 400 km samo na struju te modernom i tehnološki naprednom unutrašnjosti, dovoljno prostranom za putnike i teret.

Novi Avenger premijerno će biti predstavljen tijekom tiskovne konferencije koju će održati Christian Meunier, izvršni direktor marke Jeep 17. listopada. Kupci će moći kontaktirati ovlaštenu prodajnu mrežu za premijerno izdanje modela novog BEV vozila odmah nakon tiskovne konferencije.

„Novi Jeep Avenger predvodnik je i prvi modeli iz bogatog portfelja BEV vozila marke Jeep u Europi”, kazao je Christian Meunier, izvršni direktor marke Jeep.  „S njim, marka Jeep ima priliku izaći na tržište s modelom po mjeri i tijekom premijernog predstavljanja na Međunarodnom sajmu automobila u Parizu pokazat ćemo zašto je ovaj potpuno električni model marke Jeep sjajna alternativa i kako parira konkurentima na tržištu iz svog segmenta vozila.  Jeep Avenger prekretnica je u našim planovima širenja na ključnim europskim tržištima, primjerice u Francuskoj, i na našem putu da postanemo vodeća marka SUV vozila s nula štetnih emisija na svijetu.”

Jeep Avenger pridružit će se već potpuno elektrificiranoj ponudi Jeep vozila za europsko tržište, koja uključuje verzije 4xe modela Jeep Renegade, Compass i Wrangler.  Početkom sljedeće godine uslijedit će i premijerno predstavljanje verzije 4xe potpuno novog modela Jeep Grand Cherokee.  U državama kao što su Njemačka i Francuska, marka Jeep nudi isključivo elektrificirane SUV modele, a do kraja godine će na svim tržištima Kontinentalne Europe u ponudi biti isključivo elektrificirana SUV vozila.

Plan potpune elektrifikacije marke Jeep, prvi put predstavljen u rujnu, nastavak je prvog vala 4xe verzija koje su izašle na tržište i koje su logički nastavak na putu stvaranja bogate ponude sposobnih, potpuno električnih vozila za europsko tržište.  Marka će svoja četiri modela vozila s nula štetnih emisija predstaviti u Europi do 2025. godine, s ponudama zastupljenim u svim značajnim segmentima, uključujući Jeep Recon i Wagoneer „S”, dva nova potpuno električna vozila koja će konkurirati u segmentu SUV vozila srednje klase na globalnom tržištu.

Rezultat ove poplave novih proizvoda jest da će sva vozila marke Jeep koja se prodaju u regiji do 2030. godina biti 100 % električna.

Mediji i kupci tiskovnu konferenciju marke Jeep na Međunarodnom sajmu automobila u Parizu 2022. mogu pratiti putem ove poveznice.

O marki Jeep

Utemeljena na legendarnom naslijeđu duljem od 80 godina, marka Jeep kreator je autentičnih SUV vozila koja jamče najviše razine sposobnosti, najbolje su kvalitete izrade i pružaju svestranost svima onima koji žude za posebnim, izvanrednim putovanjima i avanturama. Marka Jeep otvoreno poziva na uživanje u životu punim plućima kroz svoj širok asortiman vozila koja svojim vlasnicima neprekidno jamče osjećaj sigurnosti te bezbrižno uživanje u svim putovanjima s punim povjerenjem. Asortiman vozila Jeep čine modeli Renegade, Compass, Cherokee, novi Grand Cherokee, novi Grand Cherokee L s tri reda sjedala, Grand Cherokee 4xe, Wrangler, Wrangler 4xe, te Gladiator. Jeep Wave, premium program za lojalnost i korisničku podršku za vlasnike vozila marke Jeep dostupan je za sva vozila Jeep 4×4, a donosi brojne pogodnosti i posebne povlastice vlasnicima vozila marke Jeep, uz najvišu razinu brige i posvećenosti s korisničkom podrškom koja je dostupna non-stop. Legendarne off-road sposobnosti marke Jeep unaprijeđene su globalnom inicijativom za elektrifikacijom i dovele su do transformiranja modela 4xe u novi 4×4, a sve u nastojanju da se ispuni vizija marke i ostvari sloboda uz nulte stope štetnih emisija. Sva vozila marke Jeep dobit će svoju elektrificiranu verziju do 2025.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.