Novi Jeep® Wrangler pridružuje se Hertzovoj floti vozila za najam u Njemačkoj

05 February 2019

  • Ukupno 120 vozila Jeep® Wrangler Unlimited dostupno je na odabranim mjestima za najam vozila diljem Njemačke
  • Ikonski model Jeep pridružio se kolekciji luksuznih vozila Hertz Prestige Collection i može se unajmiti uz jamstvo na model
  • Novi Jeep Wrangler Unlimited s automatskim sustavom 4WD dizajniran je za osiguranje veće udobnosti na cesti što jednako odgovara korisnicima za dulja putovanja i za svakodnevne vožnje

 

Tvrtka Hertz Car Rentals sada svojim klijentima u Njemačkoj nudi flotu od 120 vozila Jeep® Wrangler Unlimited, dostupnih za najam. Suradnja između tvrtke Hertz i novog modela Jeep Wrangler spoj je dvaju pionira u svojim segmentima. Dok je model Jeep začetnik ere „off-road” vozila prije više od 75 godina, tvrtka Hertz pokrenula je svoj posao najma vozila 1918. Obje marke vodeće su u svojim segmentima.

 

„Drago nam je što svojim klijentima možemo pružiti ekskluzivno iskustvo vožnje potpuno novog modela Jeep Wrangler Unlimited”, kazala je Alida Scholtz, izvršna direktorica tvrtke Hertz u Njemačkoj. „Wrangler Unlimited nudi materijale najviše kvalitete, najnaprednije tehnologije i mogućnosti povezivanja te ikonski izgled, zbog čega je naše SUV vozilo godine. Sloboda i zabava pri vožnji zajamčene su u svim vremenskim uvjetima i za sve korisnike naše usluge.”

 

„Jeep Wrangler u okviru premium ponude vozila za najam tvrtke Hertz dodatno naglašava važnost uloge ambasadora ovog ikonskog modela za marku Jeep”, kazala je Maria Grazia Davino, izvršna direktorica tvrtke FCA Germany AG. „Novi Wrangler već je iznimno tražen među našim kupcima. S gotovo 2300 novoregistriranih vozila u 2018. godini, broj njemačkih vozača koji odabiru novi Wrangler JL već bilježi porast od gotovo 90 posto u odnosu na prethodnu godinu.”

 

Kao premium vozilo za sve putnike i osobe slobodnog duha, Jeep Wrangler pridružen je kolekciji luksuznih vozila Hertz Prestige Collection, posebnih vozila premium klase dostupnih za najam uz jamstvo na marku i model. Trenutno smo fokusirani na lokacije iz kojih su dostupna poznata skijaška odredišta.

 

Flota vozila Jeep Wrangler koju nudi tvrtka Hertz obuhvaća modele Wrangler Unlimited Sahara s 4 vrata i produljenim međuosovinskim razmakom, dizelskim motorom snage 200 ks, automatskim mjenjačem s 8 brzina i automatskim sustavom 4WD s mogućnošću odabira sporohodnih brzina. Pet takvih vozila resi vanjština Hella Yella i imaju Hertzove oznake.

 

O marki Jeep®

Utemeljena na legendarnom naslijeđu duljem od 75 godina, marka Jeep autentičan je SUV s najboljim sposobnostima u klasi, najboljom kvalitetom izrade i svestranošću za sve koji žude za posebnim, izvanrednim putovanjima. Marka Jeep otvoreno poziva na uživanje u životu punim plućima kroz svoj asortiman vozila koja svojim vlasnicima neprekidno jamče osjećaj sigurnosti i svladavanje svih putovanja s povjerenjem. Proizvodni program Jeep dostupan u regiji EMEA obuhvaća modele Renegade, Compass, Cherokee, Grand Cherokee, Wrangler i Wrangler Unlimited.

 

O tvrtki Hertz

Korporacija Hertz posluje na otprilike 10.200 lokacija za najam vozila diljem svijeta, obuhvaća marke Hertz, Dollar, Thrifty i Firefly i jedan je od najvećih dobavljača za najam automobila u zračnim lukama. Hertz jedna je od najprepoznatljivijih marki na svijetu. Visokokvalitetni proizvodi i usluge kao što su nagradni program Hertz Gold Plus Rewards, Carfirmations, mobilni Wi-Fi hotspotovi i usluga Hertz Connect ono su po čemu se Hertz izdvaja u odnosu na konkurenciju, jednako kao i jedinstvene kolekcije automobila Adrenaline, Dream, Green i Prestige Collections. Hertz ima preko 300 ureda za najam vozila u Njemačkoj i nudi raznolik i bogat asortiman komercijalnih i putničkih vozila.

 

Korporacija Hertz vlasnik je i korporacije Donlen, vodeće svjetske tvrtke za lizing i upravljanje flotama. Usluga Hertz 24/7 CarSharing nudi najam vozila po satu te kupnju rabljenih vozila putem svog servisa Rent2Buy. Korporacija Hertz Corporation sestrinska je tvrtka u 100-postotnom vlasništvu tvrtke Hertz Global Holdings, Inc. Da biste saznali više posjetite www.hertz.com

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.