Novi Jeep® Cherokee za 2019.: Razvoj najjačeg srednjeg SUV -a Prvo predstavljanje na sjeverno-američkom međunarodnom sajmu automobila u Detroitu

17 January 2018

Novi Jeep® Cherokee za 2019, najjače srednje terensko vozilo (SUV), po prvi se puta predstavlja na međunarodnom sajmu automobila Detroit 2018. s novim, originalnim dizajnom te potpuno novim 2,0-litarskim motorom s direktnim ubrizgavanjem i četiri cilindra za naglašene radne karakteristike i štedljivost.

Novi Jeep Cherokee ima još udobniju i opremljeniju unutrašnjost za svakodnevnu praktičnost uz iznimne karakteristike vožnje i upravljanja, neovisne sustave prednjeg i stražnjeg ovjesa s najmodernijom krutosti torzije karoserije, izborom od tri motora uparena s naprednim i vrlo učinkovitim mjenjačem s devet brzina i više od 80 sigurnosnih i zaštitnih značajki.

Dodatne informacije i fotografije novog modela Jeep Cherokee za 2019. predstavljenog na sjeverno-američkom međunarodnom sajmu automobila u Detroitu potražite na web-stranicama američkih medija grupe FCA na vezi. Novi Jeep Cherokee za 2019. u Europi će se predstaviti u drugoj polovini 2018. Više podataka o specifikacijama vozila koja će e ponuditi u Europi bit će dostupno prije početka njegove prodaje.

Novi prvorazredni dizajn ostaje vjeran legendarnom stilu Jeepa

Jeep Cherokee za 2019. donosi novi dizajn vanjštine koji ističe potpuno svjež izgled i uključuje ponovno oblikovanje brojnih značajnih stilski značajnih komponenti kao što su prednja ploča s instrumentima, poklopac motora, LED farovi, dnevna svjetla i svjetla za maglu. Obnovljena unutrašnjost novog modela Jeep Cherokee za 2019. dobila je svježe i elegantne stilske dodatke s novim sjajnim detaljima i bojama Satin Chrome i Piano Black ne gubeći pritom na praktičnosti i udobnosti.

Napredna tehnologija sa sustavom Uconnect četvrte generacije

Novi model za 2019. opremljen je najnovijim sustavom Uconnect za komunikaciju, zabavu i navigaciju i uključuje Apple Car Play, Android Auto i mogućnost odabira dodirnog zaslona od 7,0 ili 8,4 inča s mogućnošću dodira i zumiranja.

Napredni pogonski sklopovi

Jedan od tehnološki najnaprednijih motora u automobilskoj industriji, potpuno novi 2,0-litarski motor s direktnim linijskim ubrizgavanjem s turbo punjačem, četiri cilindra i sustavom za zaustavljanje i pokretanje motora (ESS) pridružuje se 3,2-litarskom motoru Pentastar V-6 i 2,4-litarskom motoru PZEV Multiair2 Tigershark I-4 dostupnima u ponudi Cherokee; sve četiri opcije motora mogu se upariti s automatskim mjenjačem s devet brzina.


Najbolja sposobnost za vožnju izvan ceste u klasi Jeep

Jeep Cherokee za 2019. donosi i tri inovativna sustava pogona na četiri kotača: Jeep Active Drive I, Jeep Active Drive II i Jeep Active Drive Lock unaprijeđena do nenadmašne sposobnosti pogona na sva četiri kotača za vožnju u svim vremenskim uvjetima. Jeep Cherokee zadržava svoje referentno mjesto srednjeg SUV vozila s tehnologijom odspajanja stražnje osovine koja smanjuje gubitak energije kada nije potreban pogon na sva četiri kotača i istovremeno štedi gorivo.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.