Novi 2019 Jeep® Renegade, premijerno predstavljanje na Sajmu automobila u Torinu

05 June 2018

Marka Jeep® premijerno će predstaviti novi model 2019 Jeep Renegade za europsko tržište na dan otvorenja Sajma automobila u Torinu 4. lipnja. U spektakularnom parku Valentino Park zaljubljenici marke moći će vidjeti najnoviju inačicu modela Jeep Renegade na ovom jedinstvenom događanju koje je svojevrsno odavanje počasti obožavateljima marke i gradu domaćinu sajma.

 Model Jeep Renegade postavio je nova mjerila u segmentu B-SUV 2014. godine savršenim spojem legendarnih „off-road” sposobnosti marke Jeep i dimenzija i elegantnih značajki savršeno pogodnih za gradski stil življenja. Novi model za 2019. ima malo osvježen izgled i nove modele motora.

Nova obitelj benzinskih motora s tri i četiri cilindra – 1,0-litreni motor snage 120 ks i 1,3-litreni motor snage 150 ks ili 180 ks – uvodi se kako bi se osigurala još veća učinkovitost i još bolje performanse.

Nova obitelj motora dodatno će naglasiti snagu i privlačnost modela Jeep Renegade i učvrstiti njegov položaj u pripadajućem segmentu jer premašuje tržišne zahtjeve i zahtjeve kupaca.

Više pojedinosti o modelu 2019 Jeep Renegade bit će objavljeno tijekom predstavljanja međunarodnim predstavnicima medija u drugoj hali na sajmu u lipnju.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.