Najveće Juventusove zvijezde okušale su se u vožnji s proizvodnim programom Jeep®

25 October 2017

•  Trener Allegri i 10 Juventusovih igrača testirali su proizvodni program Jeep® na testnoj stazi Balocco grupe FCA
•  Igrači, među kojima i Dybala i Matuidi, okušali su se u on i off-road vožnji s modelima Jeep

Najveće zvijezde prvaka talijanske lige Juventusa odvojili su malo vremena u gustom rasporedu treninga kako bi uživali u nezaboravnom danu i isprobali najbolje modele marke Jeep® na testnoj stazi grupe FCA Balocco.

Još pod dojmom odlučujuće pobjede nad Sporting Lisbonom na stadionu Allianz, treneri Massimiliano Allegri i 10 Juventusovih igrača okušali su se u on i off-road vožnji svih modela iz proizvodnog programa Jeep.

Igrači – Paulo Dybala, Federico Bernardeschi, Daniele Rugani, Benedikt Höwedes, Stefano Sturaro, Alex Sandro, Wojciech Szczesny, Mattia De Sciglio, Blaise Matuidi i Rodrigo Bentancur – bili su u pratnji profesionalnih vozača tvrtke Jeep dok su svladavali tešku off-road stazu u vozilima 4×4 i vozili druge modele velikom brzinom po asfaltu.

Među testiranim modelima bili su Jeep Wrangler, Renegade, Compass, Cherokee i Grand Cherokee, uključujući snažnu verziju SRT.

Događaj je poslužio kao savršena prilika za naglašavanje uobičajenih karakteristika zabave, elegancije, brzine i sigurnosti, što su sve značajke koje posjeduju Bianconerijev tim i marka Jeep.

Za fotografije Juventusovih igrača na testnoj stazi Balocco grupe Fiat Chrysler Automobiles posjetite:
http://www.juventus.com/it/news/galleries/2017/i-bianconeri-testano-la-gamma-jeep-a-balocco.php

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.