Marke Harley-Davidson i Jeep® ponovo zajedno u 2017. godini

10 July 2017

• Dvije poznate marke obnavljaju i proširuju svoje partnerstvo
• Jeep® će imati veću prisutnost poticanu iskustvom na tri velika europska Harley-Davidson događanja
• Uzbudljiva Jeep iskustva vožnje uključivat će cijelu ponudu ove marke
• Ograničena ponuda novih Jeep vozila s preferencijalnim cijenama za H.O.G. članove

Marke Harley-Davidson® i Jeep® obnovile su i ojačale svoje europsko partnerstvo četvrtu godinu za redom. Marka Jeep sada će biti ključni partner i službeni sponzor glavnih Harley-Davidson događanja i okupljanja u cijeloj Europi, Srednjem Istoku i Africi.

Ne postoje marke s jačim značenjem ikone od marke Harley-Davidson ili Jeep te obje imaju dugu, bogatu povijest na svjetskoj sceni. I danas proizvode vozila koja utjelovljuju samu srž slobode i duh pustolovine.

Oslanjajući se na uspjeh zadnje tri godine, Jeep će imati veću prisutnost na tri velika Harley-Davidson događanja u Europi, počevši od Euro Festivala u Saint-Tropezu, u Francuskoj (11-14. svibnja), nakon čega slijedi europsko H.O.G. okupljanje u Luganu u Švicarskoj (29. lipnja – 2. srpnja), a sve će kulminirati europskim Bike Week™ događanjem u mjestu Feaker See, u Austriji (5-10. rujna).

Jeep će također prisustvovati na drugim Harley-Davidson događanjima ove godine, uključujući Afrički Bike Week™ u Južnoj Africi (27-30. travnja), Thunder događanju u Glensu u Škotskoj (25-28. kolovoza) i Benelux HOG okupljanje u Nizozemskoj (2-4. lipnja). Usto, marka Jeep će prikazati svoja vozila na lokalnim događanjima u Ukrajini, Madžarskoj, Njemačkoj, Italiji, Estoniji i Češkoj Republici.

Posjetitelji ovih događanja imat će priliku iz prve ruke iskusiti i voziti cijelu ponudu Jeep vozila, kupiti službene Jeep reklamne materijale i uživati u Jeepovoj gostoljubivosti u Jeep salonu. H.O.G. članovi također će moći iskoristiti ograničenu ponudu preferencijalnih cijena za nova Jeep vozila.

Ovo dodatno ojačano partnerstvo oslanja se na uspjeh iz prethodne tri godine i na ključne vrijednosti koje dijele ove marke: sloboda, pustolovina i strast za otvorenom cestom, sa svim iskustvima koja one donose. Vlasnici ove dvije marke dijele nešto vrlo posebno – osjećaj pripadnosti koji se često pretvara u vrlo individualizirana vozila koja odražavaju kreativnost i posebnost njihovih vlasnika.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.