Marka Jeep® proširuje ekskluzivno globalno partnerstvo sa Svjetskom surferskom ligom

21 July 2017

• Marka Jeep® nastavlja biti globalni partner Svjetske surferske lige (WSL) i glavni sponzor WSL Leaders programa, u kojem najveći šampioni ovog sporta izazivaju jedni druge na valovima.
• Partnerstvo odražava zajedničke vrijednosti marke Jeep i sportova s daskom – autentičnost, sloboda, strast i pustolovina.
• Uzbudljivi WSL Leaders program održat će se u Južnoj Africi, Francuskoj i Portugalu.
• Novi Jeep Compass doživjet će tijekom ove turneje službeni debi u svijetu sportova na otvorenom i bit će dostupan za testne vožnje, zajedno s kompletnom Jeep ponudom.

Marka Jeep® je treću godinu za redom proširila svoje ekskluzivno globalno partnerstvo sa Svjetskom surferskom ligom i WSL Leaders programom – adrenalinom nabijenim prvenstvom koje uključuje najbolje surfere na svijetu.

Ova odluka donesena je na osnovi činjenice da ovo partnerstvo savršeno predstavlja vrijednosti koje dijele marka Jeep i sportovi s daskom – autentičnost, sloboda, strast i pustolovina – i sinergiju između potrage za savršenim valom i užitka terenske vožnje.

Ovogodišnji uzbudljivi WSL Leaders program bit će dio elitne Turneje šampiona (CT), uključujući lokacije u EMEA regiji: Jeffreys Bay, Južna Afrika (12.-23. srpnja), Cascais, Portugal (27. rujna – 5. listopada) i Hossegor, Francuska (7.-18. listopada) bit će domaćini ženskih i muških natjecanja, a zadnja lokacija muškog natjecanja u EMEA regiji bit će Peniche, Portugal (20.-31. listopad).

Na svakom događanju Turneje šampiona sportaši će se boriti za ekskluzivnu Jeep® Leader majicu – žutu majicu koju nosi trenutačni vodeći sportaš turneje – dok će ukupni pobjednik turneje biti nagrađen vlastitim Jeep vozilom.

Gledatelji ne samo da će na svakoj lokaciji biti počašćeni senzacionalnim surferskim akcijama svjetske klase nego će također moći iskusiti najbolje od marke Jeep, sa zvijezdom događanja modelom Jeep Compass. Tu će biti i ostala Jeep ponuda koja će se moći isprobati na specijalno izvedenim terenskim stazama.

Novi Jeep Compass – vozilo koje savršeno utjelovljuje sve definirajuće značajke Jeep SUV modela – uključuje prepoznatljiva dizajnerska rješenja koja su nepogrešivo Jeepova, kako bi bez greške odražavao terenske sposobnosti, funkcionalnost i cestovnu dinamiku. Ispod kože se također nalazi Jeepova DNK: automobil uključuje ekskluzivno i prepoznatljivo 4WD Jeep držanje podloge, kao i kombinacije pogonskih sklopova i opreme koje će zadovoljiti sve potrebe kupaca.

Jeep vozila također će se koristiti za prijevoz VIP osoba i natjecatelja. Posjetitelji će u selu također moći pronaći originalne dodatne atrakcije, uključujući tattoo majstore i fotografsku kućicu gdje će također moći snimiti vlastiti animirani gif.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.