Marka Jeep® pokupila je lovorike na natječaju časopisa OFF ROAD 2018.

15 June 2018

  • Četiri modela Jeep® osvojila su najbolja mjesta prema mišljenjima čitatelja časopisa OFF ROAD na njihovom godišnjem natječaju
  • Jeep Wrangler trijumfirao je u kategoriji „Off-Road” petu godinu zaredom
  • Jeep Renegade proglašen je najboljim „kompaktnim SUV modelom” četvrtu godinu zaredom
  • Grand Cherokee miljenik je među uvoznim markama luksuznih SUV modela
  • Potpuno novi Jeep Wrangler – četvrta generacija ikonskog off-road vozila marke Jeep – na vrhu je ljestvice u kategoriji „Novo” čak i prije službenog plasiranja na tržište u Europi.

Marka Jeep® ostaje vjerna svom legendarnom ugledu osvajanjem brojnih nagrada na godišnjem natječaju mišljenja čitatelja njemačkog časopisa specijaliziranog za SUV i 4×4 vozila OFF ROAD.

S ukupno 174 modela u 13 kategorija nagrade, marka Jeep istaknula se osvajanjem dvaju prvih mjesta, kao što je to činila protekle dvije godine. Ikonski Jeep Wrangler osvojio je prvo mjesto u kategoriji A „off-road vozila” već petu godinu zaredom s 29,4 posto glasova čitatelja – što je puno više od drugoplasiranog modela (koji je imao 23,9 posto glasova).  Isto tako, ove godine je po prvi put posve novi model Jeep Wrangler (JL), četvrta generacija originalnog off-road vozila, osvojila nagradu čitatelja OFF ROAD.

U međuvremenu je Jeep Renegade proglašen najboljim „kompaktnim SUV vozilom” u C kategoriji i to četvrtu godinu zaredom. Renegade je broj jedan prema glasovima čitatelja časopisa OFF ROAD s osvojenih 16,8 posto glasova. To je posebno impresivno postignuće jer je Renegade prvi model marke Jeep koji se natječe u klasi kompaktnih SUV vozila. Njegov nepogrešiv dizajn Jeep, kao i vodeće u klasi sposobnosti 4×4, posebno su dobro dočekane kod čitatelja časopisa OFF ROAD.

Vodeći model marke, Jeep Grand Cherokee, zauzeo je drugo mjesto u B kategoriji „luksuznih off-road vozila”, ispred većine uvoznih marki u Njemačkoj. Potpuno novi Jeep Wrangler zauzeo je drugo mjesto kao najbolje uvozno vozilo u kategoriji „Novo” – što je posebno važno priznanje zato što model još nije službeno plasiran na tržište u Europi i zapravo nikada nije viđen na europskim cestama.

Dodjela nagradi časopisa OFF ROAD započela je 1982. godine, a čitateljima specijaliziranog časopisa 4×4 omogućuje da glasuju za svoje omiljene modele. U anketama časopisa OFF ROAD 2018. godine sudjelovalo je više od 43.500 čitatelja.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.