Marka Jeep® otvara ekskluzivnu izložbu Jeep Adventure u kompleksu MotorVillage Champs-Elysées Paris

30 April 2018

  • Izložba Jeep® Adventure je otvorena u kompleksu MotorVillage Champs-Elysées Paris
  • Ekskluzivna izložba u srcu Pariza posvećena je najnovijim Jeep proizvodima
  • Od originalnog modela Willys do najnovijih Jeep modela, evolucija i vrijednosti ove marke bit će prikazani na svih pet katova kompleksa MotorVillage
  • Događaj će uključivati francuske premijere potpuno novih modela Jeep Wrangler i Jeep Cherokee te predstavljanje novog modela Jeep Grand Cherokee Trackhawk

 

Nova izložba, u potpunosti posvećena Jeep® ponudi, otvorena je u srcu Pariza.
Jeep Adventure, izložba koja priča povijest i evoluciju ove globalne SUV marke te predstavlja ponudu najnovijih modela, zauzet će svih pet katova prostora MotorVillage Champs-Elysées do sredine ljeta. Ovo je prvi put da je cijeli MotorVillage kompleks u potpunosti posvećen marki Jeep.

Među zvijezdama izložbe biti će potpuno novi Jeep Wrangler – četvrta generacija najpoznatijeg Jeepa – novi Jeep Cherokee, najsposobniji srednji SUV koji je u svojoj kategoriji ispisao povijest i Jeep Grand Cherokee Trackhawk, najsnažniji Jeep SUV u povijesti. Sva tri modela bit će prvi put prikazana u Francuskoj, samo dva mjeseca od debija na Ženevskom međunarodnom salonu automobila.

Posjetitelji ovog Pariškog izložbenog salona na kraju avenije Champs-Elysées imati će priliku izbliza upoznati cijelu Jeepovu ponudu te će istovremeno više naučiti čime je ova američka marka zaslužila legendarni status koji uživa.

U prizemlju će biti prikazani najnoviji Jeep modeli na temu surfanja, inspirirani partnerstvom ove marke sa svjetskom surferskom ligom (WSL).

Potpuno novi Wrangler Rubicon sa četvora vrata, prikazan je u surferskoj okolini i privlačnoj svijetloj žutoj boji, sa skinutim vratima, što doprinosi njegovoj jedinstvenoj privlačnosti. Ovaj model će uskoro igrati istaknutu ulogu u Camp Jeep događanju, godišnjem okupljanju off-road entuzijasta koje će se održati u Austriji od 13. do 15. srpnja.

U prizemlju će biti i novi Cherokee, SUV srednje veličine, koji će doživjeti francuski debi u Parizu, prije no što krajem ove godine dođe u salone diljem Europe. Uz Crystal Granite vanjštinu, Cherokee je prikazan u urbanom poslovnom okruženju koje savršeno odgovara njegovom premium karakteru.
S druge strane je prikazan novi Jeep Compass Trailhawk, najpustolovnija izvedba ponude Compass modela, koji je postavljen na vrh padine.

Na prvom katu, Jeep Compass je prikazan nasuprot urbanoj pozadini što će posjetiteljima pružiti priliku diviti se njegovom modernom dizajnu.

U međuvremenu, na razini -1, prikazan je Renegade – nedavno unaprjeđeni model s nadopunjenom unutrašnjosti i informacijsko-zabavnim sustavom – u planinskom okruženju koje pokazuje zašto je ovo najnovije specijalno izdanje za francusko tržište nazvano Aspen.

Zagriženi zaljubljenici u ovu marku zavoljet će drugi kat, koji je u potpunosti posvećen modelu Willys – prvom Jeepu i modelu koji se univerzalno povezuje s počecima Jeepove legende.

Kako bi se istaknulo nedavno potpisano partnerstvo između nacionalne košarkaške lige (LNB) i marke Jeep, dva službena Jeep® ELITE modela – Renegade i Compass – nazvana po francuskom prvenstvu u košarci za muškarce, prikazana su u sportskoj okolini.

Konačno, unutar cijevi na razini -2, potpuno novi model Wrangler Sahara s dvoje vrata prikazan je kako se suočava s ekstremnim terenom, a uz njega je pod svjetlima grada prikazan novi Grand Cherokee Trackhawk – najsnažniji Jeep SUV ikada – sa svojom uočljivom pojavom koja skriva njegov 6,2-litreni V-8 motor koji razvija 700 KS pri 6.000 o/min i okretni moment od 868 Nm pri 4.800 o/min, te njegove specijalno razvijene snažne Brembo kočnice.

Izložba Jeep Adventure ima za cilj proširiti popularnost cijele ponude Jeep SUV modela. Tijekom izložbe biti će prikazani i drugi Jeep modeli, uključujući modeli ograničenih serija Brooklyn (ekskluzivan za francusko tržište) i Wrangler JK.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.