Marka Jeep® osvaja velike nagrade na ovogodišnjim nagradama časopisa OFF ROAD

13 July 2020

  • Jeep® modeli dominiraju 4×4 specijalističkim nagradama časopisa OFF ROAD s pet glavnih priznanja.
  • Jeep Renegade proglašen je “najboljim kompaktnim SUV-om” već šestu godinu zaredom.
  • Jeep Grand Cherokee ponovno je najpopularnije luksuzno terensko vozilo među uvezenim markama.
  • Jeep Wrangler ima drugo mjesto u kategoriji „Off-roader“ i u kategoriji „Alternativni pogoni“ sa svojom 4xe verzijom, znatno prije nego što je lansiran na tržište.
  • Jeep Gladiator pokretač u kategoriji “pick-up” – čak i prije nego što je uveden na tržište u Europi.

 

 

Jeep® modeli ponovno su dominirali na prestižnim Readers ‘Choice Awards specijalnim njemačkim časopisom 4×4 OFF ROAD.

Marka je osvojila pet priznanja nakon što su čitatelje časopisa zamolili da odaberu najbolja 4×4 vozila i SUV-ove na tržištu s ogromnog polja od 248 modela u 13 kategorija.

Veliki pobjednik bio je Jeep Renegade koji je nevjerojatnu šestu godinu zaredom proglašen “najboljim kompaktnim SUV-om” (D kategorija).

Pobijedivši 19 drugih modela kako bi zadržao titulu, Renegade je dobio pohvale zbog 4×4 vodeće sposobnosti u kombinaciji s nepogrešivim dizajnom Jeepa.

U međuvremenu, vodeći Jeep Grand Cherokee proglašen je najboljim uvezenim luksuznim terenskim vozilom i drugi je u ukupnom poretku ‘Luxury Off-Roader’ (B kategorija).

Da ne zanemarimo, ikonični Jeep Wrangler postigao je drugo mjesto u kategoriji ‘Off-Roader’ A, osvojivši 28,4 % glasova stručnih čitatelja – samo 0,6 % manje od pobjednika i puno ispred trećeplasiranog modela (15,1 %).

Jeep Wrangler također je zauzeo drugo mjesto u kategoriji “Alternativni pogoni” – posebno važno priznanje uoči pokretanja Wrangler 4xe modela s plug-in hibridnom tehnologijom.

Također prije svog početka na europsko tržište, potpuno novi Jeep Gladiator zauzeo je drugo mjesto u „pick-up“ C kategoriji.

Nagrade OFF ROAD datiraju od 1982. godine, pružajući oduševljenim čitateljima stručnog časopisa 4×4 priliku da glasaju za svoje omiljene modele. Preko 41.500 čitatelja sudjelovalo je u anketi OFF ROAD 2020 (rezultati će biti u tiskanoj verziji časopisa OFF ROAD, broj 8/20, 14. srpnja 2020).

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.