Marka Jeep® na sajmu 2018 SEMA

08 November 2018

  • Četiri modela vozila Jeep® posebno nadograđena asortimanom dodatne opreme Jeep Performance Parts tvrtke Mopar izložena su na sajmu SEMA održanom od 30. listopada do 2. studenog u Las Vegasu
  • To uključuje i jedinstvena konceptna vozila stvorena za najnovije godišnje izdanje Uskršnjeg Jeep safarija –  Nacho Jeep, Jeep Jeepster, Jeep Sandstorm i Jeep Wagoneer Roadtrip
  • Jeep Wrangler proglašen je na sajmu SEMA „4×4/SUV automobilom godine” deveti put zaredom
  • Ikonski Wrangler jedino je vozilo koje je imalo tu čast od samog začetka nagrada SEMA 2010. godine

 

Marka Jeep® pokazala je četiri modela vozila Jeep nadograđena asortimanom dodatne opreme i pribora Jeep Performance Parts tvrtke Mopar na svom štandu na sajmu 2018 SEMA (Specialty Equipment Market Association). Događanje je svjetski prodajni sajam vrhunskih automobilskih specijaliziranih proizvoda i održan je od 30. listopada do 2. studenog u Las Vegasu.

 

U izdvojenom dijelu posebno za marku Mopar na 15.245 kvadratnih metara izloženi su i najznačajniji posebno prilagođeni konceptni automobili, predstavljeni na 52. godišnjem Uskršnjem Jeep safariju (Easter Jeep Safari) prošlog ožujka – događanja za zaljubljenike u „off-road” vožnju koje se održava u Moabu u tjednu prije Uskrsa. Troje među njima – Jeep Safari, Jeep Trailcat i Jeep Wrangler Africa – jedinstveni su, ekstremno prilagođeni modeli Wrangler i odaju počast toj ikoni marke Jeep – dok je Wagoneer Roadtrip uglavnom izrađen na bazi modela legendarnog modela Jeep Wagoneer.

 

Konceptni model Nacho Jeep ima i sportske osovine „JPP Ultimate Dana 44TM AdvanTEK®”. Te su potpuno nove sportske osovine snažno izrađene i toliko jake da „off-road” zaljubljenici s vozilom Jeep Wrangler mogu ići tamo gdje se drugi ne usude. Istaknute značajke uključuju tehnologiju AdvanTEK koja donosi manje zupčanike koji su snažniji i postojaniji te povećava visinu vozila od tla (dostupno isključivo na tržištima regije EMEA).

 

Osim toga, model Jeep Wrangler devetu je godinu zaredom osvojio naslov „4×4/SUV vozila godine”, na događaju objave pobjednika nagrade SEMA održanom u konferencijskom centru izvan Las Vegasa u ponedjeljak, 29. listopada, navečer.

 

To priznanje potvrđuje da model Jeep Wrangler ostaje predvodnik u svijetu posebnih prilagodbi pri čemu ga prati marka Mopar s više od 180 ekskluzivnih komada dodatne opreme stvorenih za još više mogućnosti prilagodbe potpuno novog modela Jeep Wrangler i savršeno nadopunjavanje individualnih stilova života pojedinih vlasnika.

 

Nagrade SEMA pokrenute 2010. godine nagrade su za najboljeg proizvođača originalne opreme (eng. OEM) sajma SEMA i čiji su reflektori usmjereni na najbolja izložena vozila s najboljim nadogradnjama i tuningom.
Jeep Wrangler jedino je vozilo koje je tu nagradu osvojilo svaku godinu zaredom od 2010. i samih začetaka nagrada SEMA i definitivno zaslužuje krunu najprikladnijeg vozila za nadogradnju u svojoj klasi prema glasovima izlagača sajma SEMA.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.