Marka Jeep® kao ekskluzivan partner na prvenstvu u surfanju WSL Founders’ Cup of Surfing Wave

09 May 2018

Surfer s najboljim pojedinačnim rezultatom na dvodnevnom događanju za nagradu će primiti potpuno novi model Jeep Wrangler 2018

U okviru svog višegodišnjeg programa, marka Jeep ekskluzivan je automobilski partner svjetske surferske lige i njihovog nadolazećeg natjecanja Founder’s Cup of Surfing, pod pokroviteljstvom Michelob ULTRA PURE Gold, povijesnog nacionalnog timskog natjecanja s najboljim surferima svijeta koje će se održati na lokaciji WSL Surf Ranch u mjestu Leemore, Kalifornija od 5. do 6. svibnja 2018.

Lokacija WSL Surf Ranch osigurava najbolji umjetni val u povijesti – na 700 jardi, dvosmjerni visokoučinkoviti val s odjeljcima za valjanje i manevriranje. Primarno osmišljen kao lokacija za testiranje, Leemore je u protekle dvije godine tehnološki napredovao pod upravljačkom palicom 11-strukog WSL prvaka Kellyja Slatera (SAD) i temeljem pozitivnog odaziva WSL surfera. Tehnologija je prodrijela u svijest globalne zajednice surfera. Prvenstvo Founders’ Cup bit će prvi javni WSL događaj na toj lokaciji, uz najbolje valove i najbolje svjetske surfere ujedinjene u jedinstvenom timskom formatu.

„Zaljubljenici u surfanje i marku Jeep dijele jednako iznimno oduševljenje koje ih potiče da traže nove pustolovine”, kazao je Mike Manley, rukovoditelj marke Jeep – FCA. „Prvenstvo Founders’ Cup i Surf Ranch nastali su iz strasti čitave zajednice koja je sanjala o njima. To su isti oni koji sanjaju i kreću u akciju i pokretači su kulture marke Jeep. Dijelimo ne samo jednak senzibilitet kao svjetska liga surfera, već osiguravamo i globalni domet koji je jedinstveno kompatibilan i nužan za surferska događanja diljem svijeta.”

Marka Jeep predstavit će se na lokaciji putem raznih događanja, uključujući nedavno najavljene „Jeep sesije: surfersko putovanje u virtualnoj stvarnosti pod 360° u kojem obožavatelji mogu krenuti u virtualnu avanturu a ambasadorima marke Jeep Jordyjem Smithom i Malijom Manuel. Osim toga, pet se videozapisa „Crazy Passionate”, koji utjelovljuju zajednički DNK marke Jeep i duh surfanja / stila života, vrtni na društvenim mrežamadigitalnim kanalima marke Jeep.

Dodatni elementi partnerstva prvenstva Founder’s Cup obuhvaćaju sljedeće:

  • Najbolja vožnja vozilom Jeep” – sportašima će se bodovati svaka vožnja, a najbolja vožnja tijekom natjecanja bit će proglašena „Najboljom vožnjom vozilom Jeep”. Gledatelji koji natjecanje prate preko malih ekrana vidjet će posebnu ikonu pored natjecatelja s trenutno najboljim rezultatom za „Najbolju vožnju vozilom Jeep” svaki put dok je taj natjecatelj ili natjecateljica u vodu, a kada natjecanje završi, sportaš s najboljim sveukupnim rezultatom otići će kući s potpuno novim modelom Jeep Wrangler 2018.
  • Jeep dijeljenje autograma sportaša 5. svibnja (s Jordyjem Smithom) i 6. svibnja (s Tyler Wright)
  • Potpuno novi Jeep Wrangler 2018 i Jeep Cherokee 2019 na lokaciji
  • Vozila marke Jeep rabit će se za VIP prijevoz

Pet timova – SAD, Brazil, Australija, Europa i Svijet – sastavljeni od tri muška i dva ženska surfera iz elite natjecatelja WSL Championship Tour natjecat će se na dvodnevnom događanju. Natjecanje će biti festivalskog ugođaja s pratećom kulturom surfanja – gledatelji će na lokaciji uživati u hrani, glazbi, piću, umjetnosti i imati priliku družiti se s posebnim gostima. Karte za događanje dostupne su na web-mjestu WSLFoundersCup.com.

Kao ekskluzivan automobilski partner natjecanja WSL, marka Jeep će kao pokrovitelj biti prisutna na najzapaženijim surferskim obilježjima, rank listi Jeep Leaderboard i žutoj majici pobjednika Jeep Leader.

Marka Jeep nedavno je proglašena „Kultnom markom” za 2018. na međunarodnom okupljanju Društva kultnih marki. Marka Jeep prva je i jedina automobilska marka kojoj je ta organizacija odala takvu počast. Osam je marki, zajedno sa svojim rukovoditeljima, nagrađeno za iznimnu hrabrost i nekonvencionalno razmišljanje za postignuća marke te požnjelo status kultne marke.

 

O ligi WSL

Svjetska surferska liga, eng. World Surf League (WSL) slavi najbolje surfere na svijetu i najbolje valove na brojnim najboljim u klasi platformama za publiku. Liga sa sjedištem u Santa Monici, globalna je sportska liga s područnim uredima u Australiji, Africi, Sjevernoj Americi, Južnoj Americi, Havajima, Japanu i Europi.

WLS održava najbolje surferska svjetska natjecanja od 1976. godine, a godišnje se održi više od 180 globalnih događanja u muškoj i ženskoj kategoriji, kategoriji „Big Wave Tour”, seriji kvalifikacija, kroz juniorska i Longoard prvenstva te nagradu WSL Big Wave Awards. Liga duboko cijeni bogato naslijeđe tog sporta i promiče napredak, inovacije i performanse na najvišim razinama i dodjeljuje nagrade neprikosnoveno najboljim svjetskim prvacima u muškoj i ženskoj kategoriji u svim divizijama.
Za više informacija posjetite web-mjesto WorldSurfLeague.com

O marki Jeep

Utemeljena na legendarnom naslijeđu duljem od 75 godina, marka Jeep autentičan je SUV s najboljim sposobnostima u klasi, najboljom kvalitetom izrade i svestranošću za sve koji žude za posebni, izvanrednim putovanjima. Marka Jeep otvoreno poziva na uživanje u životu punim plućima kroz svoj asortiman vozila koja svojim vlasnicima neprekidno jamče osjećaj sigurnosti i svladavanje svih putovanja s povjerenjem.

Asortiman vozila Jeep u EMEA regiji (Europa, Bliski istok i Afrika) obuhvaća modele Cherokee, Compass, Grand Cherokee, Renegade i Wrangler. Kako bi zadovoljili potrebe kupaca u regiji, svi su modeli vozila Jeep dostupni s upravljačem na lijevoj i desnoj strani te s opcijama dizelskog i benzinskog motora.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.