Marka Jeep® i „uskršnja jaja” iznenađenja

10 April 2020

  • „Uskršnja jaja” su elegantni dragulji koje dizajneri skrivaju u vozila Jeep® kako bi iznenadili i oduševili kupce za koje ih dizajniraju
  • „Uskršnja jaja” doprinose boljem iskustvu kupaca prilikom otkrivanja novog modela
  • Svjedoče o kreativnosti, eleganciji i strasti dizajnera te koliko se zabavljaju pri dizajniranju vozila Jeep

Tijekom Uskrsa raširena je tradicija ukrašavanja uskrsnih jaja, pisanica, i njihova skrivanja na neočekivanim mjestima u kući kako bi djeca uživala u njihovoj potrazi i „lovu na blago”. Tako kućanstva oživljavaju u šarenim bojama ta malena iznenađenja koja samo najpozornije oči mogu pronaći.

Sličnu tradiciju ima i marka Jeep® koja je „uskršnja jaja” uključila u proces stvaranja svakog vozila i time stvorila jedinstvenu i iznimno posebnu dizajnersku značajku.  „Uskršnja jaja” skriveni su ukrasni motivi koje dizajneri marke Jeep skrivaju u vozila marke Jeep kako bi ih tamo s vremenom pronašli njihovi vlasnici.

Uskršnja jaja marke Jeep element su iznenađenja pri iskustvu otkrivanja novog vozila i doprinose produljenju tog uzbuđenja otkrivanja novih stvari. Svjedoče o kreativnosti i strasti dizajnera te vizualno pokazuju koliko se zabavljaju pri razvijanju novih modela vozila Jeep.

Ti skriveni dragulji jedinstveni su i neočekivani, različiti su kod različitih modela vozila Jeep, a nalaze se u unutrašnjosti i na vanjštini. Uskršnja jaja izvorno su bila u grafičkom obliku i kao takva dodana nekim standardnim dijelovima vozila, ali tijekom godina su se razvili u nešto svojstveno dizajnu Jeep.  Često se radi o stilskim elementima koji podsjećaju na dizajnersko nasljeđe marke – primjerice rešetka sa sedam utora ili ikonski modeli marke Jeep kao što je Wrangler, a dodatno naglašavaju sam temelj filozofije dizajna marke Jeep. Ponekad su inspirirani prirodom i duhom avanture. Često se nalaze na malenim funkcionalnim područjima, primjerice u pretincima za odlaganje, gdje ih kupci mogu pronaći pri svakodnevnoj upotrebi vozila.

Danas se ta praksa nastavlja sa svakim novim modelom vozila Jeep i kupci će uskoro imati priliku tražiti „uskršnja jaja” skrivena u novim modelima Jeep Renegade i Compass 4xe koji se uskoro plasiraju na tržište.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.