Marka Jeep® i tvrtka Svjetska surferska liga (eng. World Surf League – WSL) proširuju svoje partnerstvo diljem svijeta sklapanjem višegodišnjeg ugovora

28 September 2017

• Marka Jeep® ostaje službeni i ekskluzivni automobilski partner Svjetske surferske lige diljem svijeta i zadržava prava na imenovanje u okviru muških i ženskih prvenstava.
• Prvenstvo u surfanju World Surf League Championship Tour (CT) dolazi u Europu i održat će se natjecanja u Portugalu (Cascais Women’s Pro Portugal za žene – od 27. rujna do 5. listopada i MEO Rip Curl Pro Portugal – Peniche, od 20. do 31. listopada) i Francuskoj (Quiksilver i Roxy Pro u Landesu, od 7. do 18. listopada).
• Marka će ljubazno dočekivati posjetitelje na događanju uz organizirane probne vožnje u sponzorskom selu, u dijelu pod nazivom „Jeep Lounge”.

Marka Jeep® i Svjetska surferska liga (eng. World Surf League – WSL) najavili su dugoročno obnavljanje i proširenje svog partnerstva na svjetskoj razini. Proširenjem partnerstva marka Jeep ostaje službeni i ekskluzivni automobilski partner Svjetske surferske lige diljem svijet i zadržava prava na imenovanje za rang liste (eng. WSL Jeep Leaders Tour Rankings) za muška i ženska prvenstva.

Partnerstvo, koje je prvi put objavljeno u svibnju 2015. kada je marka Jeep postao prvi ekskluzivni automobilski partner Svjetske surferske lige, obnovljeno je kroz višegodišnji ugovor koji uključuje 2020. godinu kada će surfanje debitirati na svjetskoj sceni na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Jeep utjelovljuje duh i bit surfanja, kao i dotični životni stil, a partnerstvo sa Svjetskom surferskom ligom marki omogućuje da ostane prisutna u kulturi s kojom dijeli vrijednosti kao što su sloboda, avantura, autentičnost i strast. Zahvaljujući tom partnerstvu marka Jeep može se povezati s obožavateljima i sljedbenicima diljem svijeta putem aktivnosti na samim događanjima i emitiranja uživo sa svjetskih surferskih događaja u narednih nekoliko godina.

Kroz partnerstvo, marka Jeep ostat će kao pokrovitelj prisutna na najzapaženijim surferskim obilježjima, rank listi Jeep Leaderboard i žutoj majici pobjednika Jeep Leader, uz malo osvježeni program.

Osvježenje će biti popraćenom i brojnim novim uzbudljivim sadržajima, uključujući onaj kojim će se obilježiti nevjerojatni trenuci koji su se dešavali s majicom u protekle tri godine. Osim toga, najbolji surferi iz muške i ženske kategorije svake godine, pobjednici prvenstva Svjetske surferske lige, na kraju sezone bit će nagrađeni vozilom marke Jeep.

Surferi Svjetske surferske lige na europske obale dolaze kasnije ovog mjeseca, nakon šest krugova intenzivnog natjecanja na plažama Australije, Brazila, Fidžija, Južne Afrike, Tahitija i SAD-a.

Prvo natjecanje u okviru Europskog prvenstva – Cascais Women’s Pro Portugal za žene –održat će se od 27. rujna do 5. listopada. Nakon njega slijede Quiksilver i Roxy Pro u Landesu, Nouvelle-Aquitaine u Francuskoj, od 7. do 18. listopada te MEO Rip Curl Pro Portugal u Penicheu od 20. do 31. listopada.

Na svakoj od lokacija marka Jeep srdačno će dočekati posjetitelje i ponuditi probne vožnje u sponzorskom selu, u dijelu pod nazivom „Jeep Lounge”. Lounge posjetiteljima donosi najbolje od marke Jeep. Na raspolaganju za probne vožnje po posebno osmišljenim off-road stazama su Jeep Compass – zvijezda događaja, ikonski model Jeep Wrangler i maleni SUV Jeep Renegade.

U samom selu posjetitelji će moći obići i brojne originalne popratne atrakcije kao što su štandovi za tetoviranje i kabine za fotografiranje gdje mogu snimiti vlastiti, animirani Jeep gif. Vozilima marke Jeep prevozit će se i VIP gosti i natjecatelji.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.