Juventus ljetna turneja 2018. pod pokroviteljstvom marke Jeep®: ljetna avantura dvaju pobjedničkih timova

24 July 2018

  • Talijanski nogometni prvaci lete u Sjedinjene Američke Države na prestižni prijateljski turnir pred novu sezonu.
  • Flota SUV vozila marke Jeep® SUV, odabrana iz najnagrađivanijeg proizvodnog programa ikad, bit će uz njih.
  • Partnerstvo između marke Jeep i nogometnog kluba Juventus – utemeljeno na autentičnosti, strasti i sposobnosti svladavanja svih izazova – snažnije je no ikad.

 

Momčad Juventusa, talijanskog nogometnog prvaka, leti kasnije ovog mjeseca u Sjedinjene Američke Države na prestižni prijateljski turnir gdje će igrati protiv nekih od najboljih europskih momčadi. Prvu će utakmicu klub odigrati protiv momčadi Bayern Municha 25. srpnja u 19:00 sati na stadionu Lincoln Financial Field u Philadelphiji.
Potom će se suočiti s timom Benfica na stadionu Red Bull Arena u Harrisonu, New Jersey 28. srpnja u 13:00 sati, a prije okršaja s timom Real Madrid na stadionu FedEx Field u Washingtonu 4. kolovoza u 18:00 sati.
Tijekom boravka u Sjedinjenim Američkim Državama Juventus će 1. kolovoza sudjelovati i u događanju Major League Soccer All Stars na stadionu Mercedes Benz Stadium u Atlanti.

Naravno, marka Jeep® – službeni pokrovitelj kluba Juventus već šest sezona – bit će uz klub na svakom koraku tijekom turnira slaveći uspješno partnerstvo dvaju marki od kojih svaka ima veličanstvenu povijest. Juventus je najuspješnija talijanska nogometna momčad svih vremena, a Jeep je automobilska marka koja je prva ušla na tržište SUV vozila prije više od 75 godina. Marka Jeep i momčad Juventusa zajedno pišu novu povijest i obaraju rekord za rekordom.
Četiri sezone zaredom Juventus osvaja dvostruke naslove, naslov prvenstva serije A i kup Coppa Italia – a sve to s logotipom Jeep na svojoj opremi. Nevjerojatan uspjeh osvajanja dvostrukog naslova, prvaka serije A i kupa Coppa Italia, četiri puta zaredom nekako se skladno slaže s oznakom „4×4” u najboljem Jeep stilu.

Tijekom dosada nezabilježenog razdoblja uspješnosti koje se proteže sve do sezone 2011. – 2012. Juventus je osvojio sedam naslova serije A i postao prvi klub u povijesti talijanskog nogometa koji je ostvario takav uspjeh.
Rušenjem vlastitih rekorda Juventus je pokazao još jednu zanimljivu sličnost s markom Jeep u partnerstvu utemeljenom na autentičnosti, strasti i sposobnosti svladavanja svih izazova.

Proizvodni program SUV vozila marke Jeep, najnagrađivaniji ikad, u potpunosti je osvježen ove godine, a pritom je ostao odan sebi i svom naslijeđu. Potpuno novi Jeep Wrangler tek je otkriven javnosti. U ikonskom i autentičnom stilu ovaj model vješto objedinjuje legendarne „off-road” sposobnosti i izvrsnu razinu udobnosti. 2019 Jeep Renegade, koji uvodi novu obitelj turbo benzinskih motora, posebno je dizajniran da bude iznimno štedljive potrošnje, a istodobno osigurava izvrsne performanse, kako u „off-road” uvjetima, tako i na asfaltiranim cestama, a uskoro slijedi i premijerno predstavljanje novog modela Jeep Cherokee, najnovije inačice najboljeg SUV vozila u klasi po pitanju „off-road” sposobnosti.
Ukratko, marka Jeep dobro se opremila da stane uz bok kluba Juventus u novoj sezoni koja će obilovati novim izazovima sigurna u svoje sposobnosti svladavanja svih prepreka i u duhu svoje krilatice „posvuda i za sve”.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.