Jeep® Wrangler i Jeep Renegade favoriti su čitača časopisa “Auto Bild allrad”

10 July 2017

Stručni čitatelji njemačkog SUV i 4×4 specijalističkog časopisa “Auto Bild allrad” odabrali su drugu godinu za redom Jeep® Wrangler za najbolje uvozno vozilo u kategoriji ”Terenskih vozila i SUV modela sa cijenom između 30.000 i 50.000 eura”. Ovo važno priznanje ističe činjenicu da je legendarni Wrangler, pravi nasljednik modela Willys-Overland MB iz 1941., prvog lakog 4×4 vozila na svijetu, prvi odabir za čitatelje ovog časopisa.

Čitatelji časopisa Auto Bild allrad također su ikonski Wrangler pozicionirali na treće mjesto u njegovoj odgovarajućoj ukupnoj klasi, odmah iza priznatih modela njemačkih premium proizvođača, što potvrđuje koliko je autentičnost jako cijenjena vrijednost – pogotovo među SUV vozačima. Usto, čitatelji časopisa “Auto Bild allrad” potvrdili su treće mjesto za mali SUV Jeep Renegade u kategoriji ”Terenskih vozila i SUV modela sa cijenom do 30.000 eura”, i to treću godinu za redom

U anketi časopisa Auto Bild allrad sudjelovalo je ukupno 170 modela, podijeljenih u 10 kategorija. S drugim mjestom modela Wrangler u nizu i trećim mjestom u nizu modela Renegade, njemački čitatelji su potvrdili da oba modela imaju do sada neviđene performanse na i izvan ceste.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.