Jeep®, marka s podrijetlom, počašćena je s dvije nagrade »4×4 Of The Year« 2021

12 January 2021

  • Jeep® Wrangler osvojio je posebnu nagradu »Off-Road Award«.
  • Jeep® Renegade nakon uvođenja 4xe plug-in hibridnog modela osvaja titulu najboljeg malog SUV-a »Best Small SUV«.

 

U godini kada marka Jeep® slavi 80. godišnjicu, britanski magazin, specijaliziran za vozila 4×4, počastio je modele Wrangler i Renegade na svečanoj dodjeli nagrada sponzoriranim od strane BFGoodricha.

Jeep Wrangler još je jednom dobio nagradu u posebnoj kategoriji koja se fokusira isključivo na performanse terenskih vozila. Članovi stručnog žirija nagradili su Wranglera za njegovu autentičnost, kao i za sposobnost vožnje kako po neravnom afričkom tlu, tako i po rupama na cestama urbanih gradova.

Jeep Renegade osvojio je titulu najboljeg među malim SUV-ima; članovi žirija prepoznali su plug-in hibrid 4xe kao novitet koji se snažno ističe među konkurentima u ovoj kategoriji.

Stručni žiri časopisa 4×4 – jedne od najpoznatijih svjetskih specijalističkih publikacija – svake godine testira velik broj vozila s pogonom na sva četiri kotača različitih proizvođača. Osim što ocjenjuju njihove performanse na cesti, članovi žirija testiraju ih i na zahtjevnim off-road terenima prije nego što proglase pobjednike u razredu malih, srednjih i velikih sportskih terenaca (»Small SUV«, »Medium SUV« i »Large SUV«), terenskih vozila visokih performansi »Performance SUV« i najboljeg s naslovom »Best Off-Roader«. Posebne nagrade dodjeljuju se i pobjednicima u kategorijama »Best Value«, »Off-Road Award« i »4×4 Manufacturer of the Year«.

 

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.