JEEP® MARKA NAJAVLJUJE PRODAJU PETMILIJUNTOG JEEP WRANGLERA

11 September 2023

  • Petmilijunska verzija svjetski najsposobnijeg za terenske vožnje i legendarnog SUV-a prodana je kupcu u New Jerseyju.
  • Petmilijunti vlasnik dobit će vrijednost u iznosu 5.000 dolara Jeep Performance Parts (JPP) od Mopara i doživotne pogodnosti Jeep Wave brige o kupcima.
  • Prvi Jeep Wrangler predstavljen je 1986. kao model iz 1987., zamijenivši Jeep CJ i nastavljajući nasljeđe uspostavljeno originalnim Willysom MB iz 1941.
  • Svaka generacija kultnog vozila 4×4 poduprta je slavnom poviješću, s neusporedivom kombinacijom terenskih sposobnosti i autentičnog Jeep dizajna.

Marka Jeep® objavila je prodaju petmilijuntog Jeepa Wranglera, koji je kupio kupac u Camdenu, New Jersey. Vlasnik će dobiti vrijednosti od 5.000 dolara Jeep Performance Parts (JPP) od Mopara i doživotne Jeep Wave pogodnosti za brigu o kupcima koje uključuju planirano održavanje, pristup ekskluzivnim Jeep događajima i posvećenu brigu o kupcima.

“Jeep Wrangler prirodni je nasljednik legendarnog Willysa, vozila koje je nadahnulo duh i dušu Marke; od svog dolaska 1987. bio je glavni oslonac u svijetu SUV vozila i vrlo smo ponosni što možemo proslaviti petmilijunti Jeep Wrangler,” rekao je Eric Laforge, voditelj marke Jeep u Europi.

ČETIRI GENERACIJE GLOBALNE IKONE

Prvi Jeep Wrangler, s oznakom modela YJ, ušao je u proizvodnu prije 37 godina u tvornici American Motors Corporation. YJ je prodan u 630.000 primjeraka između 1987. i 1995. godine.

Iza njega su dolazili modeli TJ u 1996., JK u 2006. i JL u 2017.; svaka nova generacija napravljena je na legendarnoj povijesti kroz neusporedivu kombinaciju off-road sposobnosti i legitimnog Jeep dizajna.

Od predstavljanja modela Wrangler YJ, svaka sljedeća izvedba modela Wrangler dizajnirana je da bude još profinjenija i udobnija za svakodnevnu upotrebu, dok kupcima pruža najsposobniji za terensku vožnju i najpoznatiji SUV na svijetu.

Legendarno vozilo osvojilo je srca Europljana i zahvaljujući bezbrojnim specijalnim serijama koje su se nizale tijekom godina. To uključuje “10th Anniversary”, “Golden Eagle” i “Backcountry” da spomenemo neke od najpopularnijih. Iste godine počinje proizvodnja četvrte generacije modela (šifra JL), projekta razvijenog pet godina ranije pod okriljem novorođenog Fiat Chrysler Automobile. Zatim, 2021., Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ima svoj debi u Europi – najučinkovitiji, najsnažniji, održivi, tehnički napredniji i povezani Wrangler ikada predstavljen na europskom tržištu – koji je počašćen prestižnim kontinentalnim nagradama, uključujući “4×4 of the year 2022” koju je dodijelio renomirani francuski časopis ‘4×4 Magazine’. 

Jeep Wrangler 4xe

Kultni Jeep Wrangler, najsposobnije i najpriznatije vozilo na svijetu, pruža neusporedivu terensku sposobnost i proizvodi se u više od 80 godina inženjerske izvrsnosti 4×4.

Elektrificirani Wrangler 4xe najsposobniji je dosad s najboljim performansama u klasi zahvaljujući kombinaciji snažnog motora sprijeda s unutarnjim izgaranjem i iznenađujućeg stražnjeg električnog pogona pa isporučuje okretni moment na zahtjev vozača. Koristi 2,0-litreni benzinski motor s turbopunjačem, koji ima ukupnu snagu od 380 KS i 637 Nm okretnog momenta, u kombinaciji s 8-stupanjskim automatskim mjenjačem, dva elektromotora i visokonaponskom baterijom, pružajući do 53 km potpuno električnog dosega u gradskim sredinama i 3,5 l/100 km potrošnje goriva.

Marka Jeep 

Izgrađen na više od 80 godina legendarnog naslijeđa, Jeep® je autentična marka SUV vozila koja pruža legendarne terenske sposobnosti, profinjenost interijera, značajke visoke tehnologije i svestranost ljudima koji traže izvanredna putovanja. Marka Jeep nudi otvoreni poziv da živite život punim plućima nudeći širok portfelj vozila koji vlasnicima nastavljaju pružati osjećaj sigurnosti i pruža povjerenje na bilo kakvom putovanju. Jeep Wave, vrhunski program vjernosti vlasnika i brige o kupcima koji je dostupan u cijeloj liniji vozila Jeep 4×4, ispunjen je pogodnostima i ekskluzivnim prilikama kako bi se vlasnicima marki Jeep pružila najveća pažnja i posvećena 24/7 podrška. Terenske sposobnosti legendarne marke Jeep poboljšane su globalnom inicijativom za elektrifikaciju koja transformira 4xe u novi 4×4 u potrazi za vizijom marke o postizanju slobode bez emisija (Zero Emission Freedom) i dodane 4×4 mogućnosti. Sva vozila marke Jeep nudit će elektrificiranu varijantu do 2025. godine.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.