Jeep® i Mopar predstavljaju sedam koncepata vozila za 52. godišnji uskršnji Jeep safari u Moabu

04 April 2018

  • Jeep® 4SPEED: lagani nasljednik dva prethodna koncepta
  • Jeep Sandstorm: trkaće vozilo Baja za brze vožnje kroz pustinju
  • Jeep B-Ute: stvoren za off-road vožnju s praktičnom namjenom
  • Jeep Wagoneer Roadtrip: tradicionalni luksuzni dizajn bogate povijesti koji može savladati sve vrste terena
  • Nacho Jeep: katalog na kotačima dijelova Jeep Performance dostupan na potpuno novo vozilo Wrangler
  • Jeep Jeepster: mješavina postojećeg i mogućeg u stilu nadahnutom povijesti
  • Jeep J-Wagon: iznimna privlačnost na cesti s vrhunskim off-road mogućnostima
  • Vozila predstavljaju cijeli niz dijelova Jeep Performance dostupnih zaljubljenicima

Marke Jeep® i Mopar još jednom su udružile snage da bi stvorile sedam novih prilagođenih konceptnih vozila za godišnji uskršnji Jeep safari u Moabu, Utah, od 24. ožujka do 1. travnja. Tisuće će se zaljubljenika u cestu po 52. puta zaputiti u Moab na godišnje okupljanje koje organizira Jeep da bi sudjelovale u tjednu tehničkih off-road izazova na nekim od najslikovitijih staza koje ta država pruža.

„Još jednom ćemo pomaknuti granice na području koje nije nepoznato marki Jeep i ovih sedam novih, uzbudljivih i snažnih konceptnih vozila samo su najnoviji primjer toga” rekao je Mike Manley, voditelj marke Jeep, FCA. „Svake godine s veseljem predstavljamo nova konceptna vozila našim ljubiteljima.  Uskršnji Jeep safari u Moabu jedinstvena je savršena prilika za prikupljanje neprocjenjivih mišljenja naših vjernih kupaca”.

Na ovogodišnjim konceptnim vozilima predstavlja se široka ponuda i prototipovi dijelova Jeep Performance. Marka Mopar razvija sve dijelove Jeep Performance prema iznimno strogim specifikacijama ne zaboravljajući pri tom na čuvene sposobnosti pogona 4×4. Vlasnicima vozila Jeep tako se omogućuje da s potpunom sigurnošću poboljšavaju svoju ergelu vozila. Mopar već ima više od 200 dijelova dostupnih za potpuno novi Jeep Wrangler za 2018. godinu..

„Kada se radi o prilagođavanju niti jedno se vozilo ne može usporediti s vozilom Jeep Wrangler” rekao je Pietro Gorlier, voditelj odjela rezervnih dijelova i usluga (Mopar), FCA. „Upravo smo zato vrlo blisko surađivali s markom Jeep na razvoju ponude s više od 200 rezervnih dijelova i dodatne opreme da bismo dodatno poboljšali off-road karakteristike modela Jeep Wrangler koje se prilagođavaju stilu života korisnika. Gotovo sva prodana vozila Wrangler opremljena su najmanje jednim dijelom iz dodatne opreme marke Mopar i svake godine na uskršnjem Jeep safariju vidite kako oživljava savršena kombinacija vozila i dodatne opreme”.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.