Jeep® Experience Tour – spoj avanture i gradskog duha u najljepšim gradovima Europe

25 September 2018

Događanje koje sutra kreće iz Beča na turneji će posjetiti šest europskih glavnih gradova i završiti 2. prosinca u Madridu. Na svakoj usputnoj postaji bit će pozvana publika da sudjeluje u uzbudljivim aktivnostima i testira svoje vozačke vještine i sposobnosti s najnagrađivanijim proizvodnim programom SUV vozila ikad

Marka Jeep® kreće u osvajanje Europe s novom turnejom Jeep Experience Tour. Događanje će na turneji posjetiti šest europskih gradova gdje će publika moći iskusiti dvije osobnosti ove ikonske marke. Kombinacija divljine i gradskog stava savršeno se izražena kroz tri nova modela na tržištu – Wrangler, Renegade i Cherokee.

Ta su tri modela značajno osvježila najnagrađivaniji proizvodni program ikad i maksimalno su opremljeni za zadovoljavanje svih svakodnevnih potreba i avantura.

Turneja Jeep Experience Tour započinje u Beču od 20. do 22. rujna, nakon toga staje u Berlinu od 4. do 6. listopada te u Parizu od 19. do 21. listopada. Potom se nastavlja u Londonu od 2. do 4. studenog i Bruxellesu od 16. do 18. studenog te završava u Madridu za vikend od 30. studenog do 2. prosinca.

U svakoj etapi turneje Jeep Experience Tour publika je pozvana da uživa u uzbudljivim aktivnostima tijekom kojih može testirati svoje vozačke vještine i isprobati istaknute značajke SUV vozila marke Jeep kroz originalne i izazovne zadatke.

 

Novi Jeep Wrangler

Novi je Jeep Wrangler, primjerice, neprikosnoveni „off road” prvak i najsposobniji Wrangler ikad, s najvišim razinama udobnosti i upravljivosti za svakodnevnu upotrebu. Ima dva sustava pogona na sva četiri kotača (Command-Trac i Rock-Trac), električne blokade prednje i stražnje osovine Tru-Lock, blokadu diferencijala s ograničenim proklizavanjem Track-Lock i elektronički sustava odvajanja prednje stabilizacijske šipke, sustav s ograničenim proklizavanjem, moderna je dizajna sa zadržanim autentičnim dizajnerskim obilježjima ikonskog modela Wrangler, opremljen naprednim tehnologijama i svom zaštitnom opremom te s dva nova motora, primarno 2,2-litrenim turbodizelskim MultiJet II i 2-litrenim Turbo benzinskim motorom.

  

Novi Jeep Cherokee

Novi Jeep Cherokee nova je inačica najsposobnijeg SUV modela srednje klase koji upravo savršeno zadovoljava zahtjeve modernog života u gradu, jednako kao i one za avanture izvan utabanih staza. Savršen je spoj tradicije, napredne tehnologije, kvalitetne izrade, kvalitete i dizajna. Vanjština je inspirirana vrhunskom naravi obitelji Jeep koja se ispoljava kroz dobro uravnotežen suvremen paket opreme s novom maskom i LED svjetlima, karakterističnim „padajućim” poklopcem motora i novom, laganom aluminijskom konstrukcijom te novim stražnjim svjetlima. Unutrašnjost obiluje korisnički prilagođenim tehnologijama za veću udobnost, više mogućnosti povezivanja te zaštitu putnika, dok materijali vrhunske kvalitete i sama kvaliteta izrade pokazuju koliko se pažnje pridaje detaljima.

Novi Jeep Renegade MY19

Novi Jeep Renegade, modelska godina 2019., također će sudjelovati na turneji Jeep  Experience Tour. Model je opremljen novim motorima za još bolje performanse i nižu potrošnju goriva na svim vrstama terena. Njegov autentičan i beskompromisan dizajn prvog SUV modela proizvedenog u Italiji utjelovljuje neke od ikonskih značajki marke u modernom obliku, prilagođeno gradskom stilu života.
A pritom zadržava sve snažne značajke koje su mu pomogle da promijeni pravila igre na tržištu preplavljenom Crossover modelima i dovede marku do novih rekordnih prodaja u Europi.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.