Jeep® Compass proglašen je najboljim kompaktnim SUV vozilom od strane vodećeg automobilskog časopisa na Bliskom Istoku

19 March 2018

  • Jeep® Compass dobitnik je nagrada časopisa Automobile 2018. te je proglašen „najboljim kompaktnim SUV vozilom”
  • Nagrada je uslijedila nakon niza zahtjevnih ispitivanja pod nadzorom stručnog žirija časopisa

 

Potpuno novi Jeep® Compass proglašen je najboljim kompaktnim SUV vozilom od strane uglednog automobilskog časopisa Automobile s Bliskog Istoka.

Model, koji je sada dostupan kod distributera marke Jeep diljem regije, nagradu je zaslužio nakon brojnih ispitivanja pod budnim okom stručnog žirija sastavljenog od profesionalnih automobilskih novinara. Prije donošenja konačne odluke žiri je ispitao sve modele iz segmente podvrgnuvši ih brojnim izazovima na asfaltiranim i „off-road” cestama.

Jeep Compass bio je najbolji i tako potvrdio status najsposobnijeg kompaktnog SUV vozila na tržištu.

Jeep Compass pobjedonosna je kombinacija suvremenog dizajna marke Jeep, najboljih „off-road” sposobnosti u klasi, izvrsnih voznih performansi po asfaltiranim cestama te brojnim naprednim i korisnički prilagodljivim mogućnostima povezivanja i sigurnosnim značajkama.

Proizvodni program Compass dostupan na Bliskom Istoku pogoni 2,4-litreni benzinski motor Tigershark s tehnologijom MultiAir2 snage 172 ks pri 6.400 o/min, s okretnim momentom od 237 Nm, a dolazi u kombinaciji s automatskim mjenjačem s devet brzina i konfiguracijom 4×4.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.