Jeep® Compass: potpuno novi kompaktni SUV koji osigurava nedostignute 4×4 sposobnosti, dinamiku vožnje svjetske klase i prepoznatljivi, autentični Jeep dizajn

10 July 2017

Potpuno novi Jeep® Compass nudi do sada neviđenu kombinaciju atributa koji uključuju legendarne i u klasi najbolje 4×4 terenske sposobnosti, moderan i autentični Jeep dizajn, izvrsnu dinamiku vožnje po cestama, slobodu otvorenog zraka i kompletni niz naprednih korisnički prihvatljivih rješenja povezivosti i sigurnosnih tehnologija.

Ovo novo vozilo predstavlja ključni dodatak Jeepovoj ponudi jer ovoj marki omogućuje povećanje konkurentnosti u segmentu kompaktnih SUV modela, vrlo bitnom i rastućem segmentu u cijelom svijetu od kojeg se u 2020. očekuje rast za skoro 20 posto, ili 7,5 milijuna prodanih vozila. Samo u Europi ovaj segment već danas uključuje preko 1,6 milijuna prodanih vozila i očekuje se da će do 2020. prijeći brojku od 2 milijuna.

Kako bi zadovoljio potrebe različitih kupaca u cijeloj regiji, potpuno novi Compass nudi dva benzinska i dva dizelska motora, za ukupno osam različitih kombinacija pogona i četiri različite konfiguracije: Sport, Longitude, Limited – top paket opreme u smislu profinjenosti, standardnog tehnološkog sadržaja i opreme – i Trailhawk koji nudi u klasi najbolje Trail Rated 4×4 sposobnosti te specifične standardne značajke, projektirane za klijente koji traže najviše u smislu terenskih značajki.

S predstavljanjem potpuno novog modela Compass, marka Jeep zaokružuje svoju ponudu u Europi, pokrivajući svaki pojedini SUV segment. Novi model će europskim kupcima ponuditi neodoljivu kombinaciju, kombiniranjem legendarnih Jeepovih terenskih sposobnosti s prepoznatljivim dizajnom i nizom korisnički prihvatljivih tehnologija koje osiguravaju sigurno, udobno i povezano svakodnevno iskustvo vožnje.

Jeep Compass pojavit će se u Jeepovim salonima glavnih europskih tržišta, uključujući Italiju, Njemačku, Francusku, Španjolsku, Austriju, Belgiju, Švicarsku i Poljsku u srpnju. Predstavljanje će se postepeno nastaviti na drugim tržištima te će se završiti početkom sljedeće godine predstavljanjem izvedbe s upravljačem na desnoj strani.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.