Jeep® Brand slavi 115. rođendan marke Harley-Davidson® u Pragu

06 July 2018

  • Dvije marke dijele entuzijazam, slobodu i osjećaj pripadnosti i udružit će svoje snage u Pragu od 5. do 8. srpnja na najvažnijem međunarodnom događanju marke Harley-Davidson ove godine.
  • Izložen je novi Jeep® Cherokee – nova generacija SUV modela marke Jeep sada malo redizajnirana, s naprednim sustavima za povezivanje i premium tehnologijom i sigurnosnim značajkama.
  • Potpuno novi Jeep Wrangler bit će dostupan za testne vožnje – neprikosnoveni prvak „off-road” vožnje koji s jednakom lakoćom svladava gradske ulice, a predvodit će slavljeničku povorku.
  • Posjetitelji će moći obaviti testnu vožnju s novim modelom 2019 Jeep Renegade koji donosi novi proizvodni program benzinskih motora s turbopunjačem razvijen za smanjenje potrošnje goriva i povećanje performansi po asfaltiranim cestama i u „off-road” uvjetima. Jedan od izloženih modela pokazat će i raznu dodatnu opremu iz širokog asortimana Mopar®.
  • Autentično iskustvo vožnje modela Jeep u području Jeep®/Touring Zone s testnim vožnjama na posebnoj stazi s preprekama i „off-road” stazi.
  • Tri modela Wrangler pobjednici klase H.O.G. i J.O.G. Na događanju će se održati natjecanje CUSTOM COUSINS (posebno prilagođeni modeli sličnih karakteristika).

Marka Jeep® velikim će događanjem obilježiti 115. godišnjicu marke Harley-Davidson ovog vikenda u Pragu (od 5. do 8. srpnja) slaveći slobodu duha, avanturistički duh i američko naslijeđe, što su sve karakteristike obiju marki.

Ovaj veliki događaj na kojem će se okupiti više od 60.000 vlasnika vozila marki Jarley i zaljubljenika u istu iz svih krajeva svijeta obećava četiri dana motocikala, glazbe, zabave u jedinstvenom ugođaju.

A marka Jeep dodatno će povećati uzbuđenje s posebnim programom u području Jeep/Touring Zone s uzbudljivim testnim vožnjama najnovijih modela na posebno izgrađenoj stazi s preprekama i „off-road” stazi.

Sve sudionike događanja na lokaciji će dočekati zapanjujući, potpuno novi model Jeep Wrangler izložen na upadljivoj povišenoj konstrukciji na glavnom ulazu.

 Osim toga, novi Jeep Cherokee – najnovija generacija najsposobnijeg SUV vozila srednje veličine marke – također će biti izložena, kao i novi modeli 2019 Renegade, Compass i Grand Cherokee Trailhawk.

Događanju će prisustvovati i tri zapanjujuće, posebno prilagođene verzije modela Wrangler – pobjednici natjecanja CUSTOM COUSINS prema odabiru članova grupe vlasnika vozila marke Harley i članova grupe vlasnika vozila Jeep s društvenih mreža, kao ogledni primjerci neprikosnovenog ugleda marki Jeep i Harley u kategoriji posebnih korisničkih prilagodbi.

Ovo će biti prvi veći događaj od kada su dvije marke obnovile i dodatno učvrstile svoje europsko partnerstvo unazad pet godina. Prema uvjetima tog partnerstva Jeep ostaje glavni partner i službeni pokrovitelj većih događanja i okupljanja marke Harley Davidson diljem Europe, na Bliskom istoku i u Africi.

Novi Jeep Cherokee

Zvijezda područja Jeep/ Touring Zone bit će novi Jeep Cherokee – najnovija verzija SUV vozila srednjih dimenzija marke Jeep – koji ima najbolje „off-road” sposobnosti u svojoj klasi zahvaljujući tri sustava 4×4.
Redizajn modela Cherokee primjer je premium osobnosti karakteristične za marku, a opet vjeran pokazatelj ikonskog stila marke Jeep, s novom maskom s LED svjetlima, karakterističnim „padajućim” poklopcem motora i novom aluminijskom konstrukcijom te novim stražnjim svjetlima koje mu daju suvremen i upadljiv izgled.

Unutrašnjost obiluje korisnički prilagođenim tehnologijama za veću udobnost, više mogućnosti povezivanja te zaštitu putnika, dok materijali vrhunske kvalitete i sama kvaliteta izrade pokazuju koliko se pažnje pridaje detaljima.

Potpuno novi Wrangler

Spektakularno izložen na glavno ulazu na događanje, potpuno novi Jeep Wrangler potvrđuje svoju vodeću poziciju neprikosnovenog pobjednika u „off-road” kategoriji, a uz to pokazuje da je jednako prikladan i jednostavan za svakodnevnu vožnju gradskim ulicama zahvaljujući izvrsnoj razini udobnosti i najnaprednijim tehnologijama.

Radi se o najsposobnijem „off-road” modelu vozila Wrangler ikad zahvaljujući dvama naprednim sustavima pogona na sva četiri kotača (Commadn-Track i Rock-Trac), električnim blokadama prednje i stražnje osovine Tru-Loc, blokadi diferencijala s ograničenim proklizavanjem Trac-Loc te elektroničkim sustavom odvajanja prednje stabilizacijske šipke.

Novi 2019 Jeep Renegade

Novi 2019 Jeep Renegade, prvi SUV model marke Jeep koji se proizvodi u Italiji, bit će zvijezda područja za testne vožnje marke. Model je opremljen novim motorima za još bolje performanse i nižu potrošnju goriva na svim vrstama terena.

Njegov autentičan i beskompromisan dizajn utjelovljuje neke od ikonskih značajki marke u modernom obliku, prilagođeno gradskom stilu života.

On sadrži i sve snažne značajke koje su mu pomogle da promijeni pravila igre na tržištu preplavljenom Crossover modelima i dovede marku do novih rekordnih prodaja u Europi.

2019 Jeep Renegade s potpisom Mopar®

Za 2019 Jeep® Renegade više od 130 komada dodatne opreme potpisuje Mopar® – marka grupacije FCA posvećena postprodajnim proizvodima i uslugama – što je jamstvo najvišeg potencijala korisničke prilagodbe, što vlasnicima omogućuje da ostvare svoje želje i uspješno svladaju svaku avanturu.

Mopar je razvio velik broj dodatne opreme za ovaj model i tako posebno istaknu njegovu dvojnu osobnost – onu gradsku i onu „off-road”. Na događanju će biti izložen 2019 Jeep® Renegade s vanjštinom Alpine White i posebnom korisničkom prilagodbom izvršenom s pomoću odabranih komada dodatne opreme.

Ključne značajke po pitanju izgleda obuhvaćaju upadljive 19-inčne kotače od lake legure s kapicama ventila s logotipom Jeep, naljepnicu na poklopcu motora s kamuflažnim grafičkim elementima, sivu prednju rešetku u visokom sjaju i ukrasne poklopce retrovizora. Komplet dodatne opreme Subshine Gray jasno pokazuje koliko je pažnje pridano brojnim detaljima i obuhvaća posebne stražnje ukrasne letvice, prednji spojler i unutarnje obloge.

„Off-road” karakter vozila zadržan je kroz posebne prilagođene rezervne dijelove s oznakom Jeep®. Maksimalna zaštita i performanse zajamčene su zahvaljujući bočnim spojlerima, zaštitnim pločama mjenjača, posebnim vodilicama za stjenovite terene, stražnjim zaštitama od prskanja i posebnim papučicama za „off-road” vožnju.

Vozilo ima i puno funkcionalne dodatne opreme, primjerice, praktična ladica u prtljažnom prostoru i gumeni tepisi prikladni za sve vremenske uvjete koji jamče udobnost i zaštitu. Moguća je upotreba i krovnih šipki za montiranje nosača daski za surfanje, što omogućuje neometano prakticiranje tog sporta na svim željenim lokacijama.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.