Camp Jeep® 2018 na kojem je glavna zvijezda novi Jeep Wrangler ruši sve rekorde posjećenosti

20 July 2018

Glavno događanje grupe vlasnika vozila Jeep®(J.O.G.) održano prošlog vikenda u Austriji polučilo je ogroman uspjeh i privuklo iznimno velik broj posjetitelja iz čitave Europe. Više od 1200 zaljubljenika u marku Jeep i više od 600 vozilo skupilo se na jednom mjestu kako bi potvrdili posebnu povezanost koja postoji između marke Jeep i njenih obožavatelja.

 

Peto godišnje događanje Camp Jeep® održano prošlog vikenda u Austriji potuklo je sve prethodne rekorde i privuklo više zaljubljenika u marku i vozila no ikada dosada.
Više od 1200 obožavatelja i njihovih obitelji iz gotovo 20 država, uključujući Italiju, Njemačku, Francusku, Španjolsku, Ujedinjeno Kraljevstvo, Austriju, Belgiju, Češku, Švicarsku, Nizozemsku, Poljsku, Mađarsku, Sloveniju, Slovačku, Litvu i Rumunjsku, okupilo se kako bi proslavilo svoju strast prema marci Jeep.

Događanje je privuklo i više od 600 vozila marke Jeep, ali glavna je zvijezda bio novi Jeep Wrangler – najnovija generacija ikonskog modela marke – a posjetitelji su ga mogli isprobati na posebno dizajniranim asfaltiranim i „off-road” stazama uz pomoć profesionalnih vozača s akademije Jeep Academy.

Obožavatelji su mogli sjesti i za upravljač drugih modela iz proizvodnog programa Jeep – najnagrađivanijeg proizvodnog programa SUV vozila ikad – a vlasnici su mogli uživati u uzbudljivim testnim vožnjama u svojim vozilima Jeep Renegade, Compass, Cherokee i Grand Cherokee.
Gosti su počašćeni i uzbudljivom vožnjom u verziji Trackhawk modela Grand Cherokee, najsnažnijeg i najbržeg vozila Jeep ipad, s 6,2-litrenim V-8 motorom sa super turbopunjačem snage 700 ks.

Bilo je i nekoliko različitih područja posvećenih otkrivanju svijeta marke Jeep, uključujući akademiju, muzej s odabranim povijesnim modelima te izložba najznačajnijih posebno prilagođenih konceptnih modela s događanja „Easter Jeep Safari”.
Na prodajnom dijelu prodavali su se autentični proizvodi marke Jeep, dok su se na području Mopar® nudili najnovije opcije prilagodbe koje su također privukle velik broj ljudi.  Na području Mopar® bile su izložene dvije različite prilagodbe modela Jeep Wrangler Sahara, jedna koja pokazuje legendarne „off-road” sposobnosti ikonskog modela Jeep i druga za kupce koji žele istaknuti svoj jedinstven stil na gradskim cestama.

Nevjerojatno zabavnu atmosferu događanja dodatno je pojačao posebno osmišljen program s letovima balonom, koncertima uživo i igrama za djecu.
Bilo je i aktivnosti kojima je istaknuto posebno snažno partnerstvo između marki Jeep i Harley-Davidson, još jedne ikonske američke marke s istim vrijednostima autentičnosti i slobode, a koje su privukle velik broj motociklista i motocikala u Austriju.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.