POVEŽITE SE S VIŠE TOGA

Istražite svijet ostajući povezani Jeep® Renegade opremljen je uslugom Uconnect™ LIVE koja vam omogućuje povezivanje omiljene glazbe. zabavnih sadržaja, društvenih mreža, novosti, zemljovida i pametnog telefona zahvaljujući aplikacijama. A nadovezujući se na tradiciju inovacija marke Jeep® to je ujedno i prvo vozilo u svojoj kategoriju koje može mjeriti vlastitu izvedbu.

UCONNECT™ 8.4’’ NAV DAB RADIO

Svakoj je avanturi potrebna prava zvučna pozadina i upravo zato ne vozilo Jeep® Renegade opremljen autoradijem UCONNECT™ 8.4’’ NAV DAB RADIO. Uživajte u vrhunskoj kvaliteti zvuka preko bilo kojeg uređaja koji odaberete s opcijama kompatibilnosti koje uključuju iPodove, uređaje za reprodukciju MP3, USB uređaje i digitalna radija.
UCONNECT™ 8.4’’ uključuje i 3D sustav za navigaciju i TomTom Live Traffic tako da stalno možete dobivati najnovije informacije o vremenu, stanju u prometu i prometnim kamerama. Udobno se opustite izravno upravljajući klima uređajem preko zaslona autoradija ili uz glasovno upravljanje unutarnje temperature.

UCONNECT™ 5” DAB RADIO

Budući da je tehnologija u njegovoj srži, ne iznenađuje da je sustav infotainement opremljen potpuno uklopljenim zaslonom u boji od 5” s komandama na kolu upravljača. A kako se pomoćni i USB priključci mogu spojiti na iPod, uređaje za reprodukciju MP3 i USB uređaje, omogućuje vam i slušanje digitalnog radija sa zvukom visoke kvalitete, bez pucketanja. Opremljen je i Bluetooth® sučeljem (način rada slobodne ruke) koje omogućuje upućivanje i primanje poziva te preslušavanje i slanje tekstnih poruka, a da ruke ne morate odavati od upravljača.

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG PARKVIEW®

Dodirni zaslon Uconnect™ i kamera za vožnju unatrag Parkview™, dostupne kao dodatna oprema kompleta za parkiranje koja vam daje prikaz područja iza vozila u boji, omogućuju vam da uvijek znate što je oko vas.

Kompatibilan s pametnim telefonom

Aplikacija omogućuje korisnicima pametnog telefona da pristupaju zemljovidima, porukama, telefonu i glazbi putem dodirnog zaslona Uconnect™.

ZASLON TFT OD 7 INČA

Na najbolji način uživajte u svakom putovanju uz prilagodljivi digitalni sklop s instrumentima od 7″ koji vam omogućuje oblikovanje osobnih postavki i grafičkih prikaza. Zaslon u boji uključuje detaljan sustav za navigaciju (ako je opremljen), prikazuje informacije o medijima kao što su naslov pjesme, ime izvođača i naziv postaje, prikazuje stanje prijenosa u stvarnom vremenu, statističke podatke izvan ceste i puno više toga.

JEEP® SKILLS

Produbite svoj doživljaj vožnje uz Jeep® Skills. Dio je značajke Uconnect™ LIVE i mjeri vožnju prema parametrima putovanja dajući vam analizu nakon putovanja. Unesite izazove, ispitajte se istražujući trase koje vam predlaže Jeep® i ostvarite nove ciljeve prije no što podijelite svoje rute i ostvarenja sa zajednicom Jeep®.

UŽIVAJTE U SNAZI ZVUKA

Neka zvuk doživljaja vožnje bude najbolji uz dostupan vrhunski zvučni sustav BeatsAudio™. Stručno je namješten da bi stvarao nevjerojatno jasan, hi-fi zvuk s devet zvučnika – dva visokotonska zvučnika od 3,5″ postavljen na ploču s instrumentima, dva visokotonska zvučnika od 1″ u stražnjim vratima, četiri zvučnika na prednjim/stražnjim vratima veličine 6×9″ koje napaja pojačalo s osam kanala od 560 W koje proizvodi zvuk studijske kvalitete.

SIGURNOST

VIŠE OD 60 DOSTUPNIH SIGURNOSNIH I ZAŠTITNIH ZNAČAJKI

Novi Jeep® Renegade opremljen je prednjim i stražnjim bočnim zračnim jastucima zavjesama cijelom duljinom, zračnim jastukom za zaštitu koljena na strani vozača, bočnim zračnim jastucima u sjedalima za putnike na prednjim sjedalima i naprednim višestupanjskim zračnim jastucima za vozača i putnika na prednjem sjedalu.

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA (TSR)

Potpuno nova značajka koja upotrebljava prednju kameru za prepoznavanje ograničenja brzine i pripadajućih prometnih znakova na koje upozorava vozača. Za ovu značajku nisu potrebni zemljovidi ili podrška za GPS. U cijelom programu Renegade, uz sustav TSR dostupan u osnovnoj opremi, sigurnost postaje bolja.

PAMETNI OGRANIČIVAČ BRZINE (ISA)

Ovaj inovativni sustav ograničava brzinu vozila Renegade na vrijednost koju preporučuje sustav prepoznavanja prometnih znakova (TSR) koja se jednostavno prihvaća preko komandi na kolu upravljača. Prema potrebi može se isključiti čime postaje uobičajeni ograničivač brzine. Sustav se uvijek može poništiti jačim pritiskom na papučicu gasa.
U cijelom programu Renegade, uz sustave TSR i ISA dostupne  u osnovnoj opremi, omogućena je vrhunska sigurnost.

Prepoznavanje ograničenja brzine oslanja se na informacije koje daje prednja kamera. Trenutačno nisu potrebni zemljovidi ili podrška za GPS.

AKTIVNA SIGURNOST I ZAŠTITA

Za užitak u jedinstvenom doživljaju vožnje važna je sigurnost za upravljačem. Novi Jeep® Renegade napravljen je tako da pruža više od 60 dostupnih sigurnosnih i zaštitnih značajki uključujući napredni sustav upozorenja na izbjegavanje izbjegavanje frontalnog sudara i napredni sustav upozorenja na izlaz iz prometnog traka LaneSense®. Ova je vrhunska tehnologija (poznata pod nazivom Napredni sustav pomoći u vožnji) napravljena je tako da pouzdano djeluje u svim uvjetima vožnje i uključuje 2 potpuno nova sustava: Prepoznavanje prometnih znakova i pametni ograničivač brzine koji su u cijelom programu dio osnovne opreme. Jeep® Renegade osvojio je uglednih 5 zvjezdica na testiranju Euro NCAP nakon povećavanja pragova potrebnih za dobivanje 5 zvjezdica koji se odnose na sigurnost odraslih, djece i pješaka. Njegova inovativna „konstrukcija male širine 4×4” i brojni poboljšani sustavi sigurnosti koji dolaze kao dio osnovne opreme ili na zahtjev pridonijeli su pri dobivanju ove ocjene.

NAPREDNI SUSTAV UPOZORENJA NA IZLAZ IZ PROMETNOG TRAKA

Položaj vozila unutar traka naziru kamere i kada se vozilo nehotično približi granicama traka sustav daje vizualno i zvučno upozorenje. Osim toga, a u slučaju izlaza iz traka, pomoć za zadržavanje traka proaktivno djeluje na elektroničko upravljanje da bi se vozaču omogućilo poduzimanje korektivnih radnji i vraćanje u trak.

NADZOR MRTVOG KUTA I UPOZORENJE NA BOČNI PROMET OTRAGA

Stalnim praćenjem razmaka između vašeg vozila i ostalih vozila sustav nadzora mrtvog kuta pomaže održati pravilan sigurnosni razmak. Kada se otkrije bočni ili stražnji mrtvi kut, vozač se p tome obavještava put svjetlećih ikona na retrovizorima ili zvukom.

PRILAGODLJIVI REGULATOR BRZINE

Vozilo Renegade može biti opremljeno i prilagodljivim regulatorom brzine (ACC) koji značajno povećava udobnost regulacije brzine posebice u slučajevima vrlo gustog prometa. Sustav upotrebljava senzor radara postavljenog na prednji dio vozila za otkrivanje prepreka na trasi i automatski prilagođava sigurnosni razmak.

SUSTAV UPOZORENJA NA IZBJEGAVANJE FRONTALNOG SUDARA

Ovaj inovativni sustav pomoću radara i senzora video sustava otkriva približava li se novi Jeep® Renegade prebrzo drugom vozilu ili velikoj prepreci na svojoj trasi te upozorava ili pomaže u izbjegavanju nesreće slanjem zvučnih i vizualnih upozorenja ili čak i djelovanjem na kočnice.

SIGURNA VOŽNJA UNATRAG

Lako uđite i izađite iz parkirnog mjesta pomoću dostupne kamere za vožnju unatrag ParkView®. Sustav ParkView omogućuje širokokutni prikaz iza vozila Renegade uz dinamički rešetkasti prikaz na dodirnom zaslonu Uconnect™ kao pomoć pri poravnavanju. Zvučna upozorenja ili ona na zaslonu daju se kada se otkrije sakrivena prepreka iza vozila dajući tako vozaču dovoljno vremena za reakciju.

ULAZ NA USKA MJESTA

Dostupan sustav pomoći pri parkiranju ParkSense® upotrebljava sonar da bi otkrio nepomične predmete iza vozila. Zvučnim i vizualnim signalima upozorava vozača kada se približi prepreci omogućujući vozaču da prilagodi postupak parkiranja. Upozorenje na bočni promet otraga vozača upozorava na promet iza vozila Renegade svaki put kada je vozilo u brzini za vožnju unatrag. Sustav upravlja kolom upravljača, a vozač treba upravljati brzinom, kočnicom i položajem gasa.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.