NOVI JEEP® RENEGADE

Novi Jeep® Renegade ostaje vjeran legendarnom stilu Jeepa ne zaobilazeći nove trendove u dizajnu. LED svjetla, prednja svjetla i krovne šipke u boji tek su dio karakterističnih značajki. Vanjština vozila Renegade sada je dodatno naglašena.

UŽITAK VOŽNJE NA OTVORENOM

Uživajte na otvorenom birajući dostupan krov My Roof uz svoj Jeep® Renegade. Ova posebna vrsta krova samo za ovaj segment vozila opremljena je krovnim otvorima koji se lako skidaju i omogućuju pogled prema nebu koko oduzima dah.

KADA SE DANJE SVJETLO UGASI; AVANTURA SE NASTAVLJA

Istaknite se i u marku uz LED farove verzija Limited i Trailhawk, svjetlima za maglu, stražnjim i stop svjetlima. Ona donose 50 % jasnije svjetlo za bolju vidljivost uz 30 % veću učinkovitost dajući vozaču više vremena za primjećivanje bilo kakve opasnosti.

UNUTRAŠNJOST

VIŠE OD DIZAJNA

Kada se avantura ukaže, automobil mora biti spreman. Upravo se zato u unutrašnjosti novog vozila Jeep® Renegade nalaze domišljata rješenja za odlaganje, materijali visoke kvalitete i nova, pažljivo obrađena, središnja konzola.

Njegova prostranost i najveća širina u klasi znače da kamo god da idete, možete ponijeti sve što vam treba. I dok Renegade prihvaća svoje naslijeđe, pun je najmodernijih tehnoloških značajki kao što su USB priključci u drugom redu da biste što više uživali u svakom putovanju.

ERGONOMSKA RASKOŠ

U unutrašnjosti vozila Jeep® Renegade prikazana je vrhunska izrada uz inovativne materijale. Tu su istaknute karakteristike proizašle iz ekstremnih sportova do ergonomski oblikovanih sjedala koja avanturi dodaju udobnost.

UDOBNOST I PRAKTIČNOST

Unutrašnjost novog vozila Jeep® Renagade, nadahnuta legendarnim nasljedstvom vozila Jeep®, kombinacija je materijala visoke kvalitete i funkcionalnih značajki. Meke dodirne ploče susreću se s odvažnim funkcijskim elementima kao što su držači za putnike.

SNAŽAN IZVANA; PAMETAN IZNUTRA

Urbane avanture traže moderna rješenja za odlaganje. Zato se na vozilu Jeep® Renegade nalaze značajke koje onemogućuju pomicanje predmeta kao što je utor za pametni telefon na središnjoj konzoli i mrežica na konzoli, savršena za odlaganje mini iPada.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.