JEEP®WRANGLER 4XE

Već od 80.815 €

ZATRAŽITE PONUDU

KATALOG

CJENIK

JEEP®WRANGLER 4XE

Već od 80.815 €

ZATRAŽITE PONUDU

KATALOG

CJENIK

Spreman za avanture

Novi Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ima više od 65 sustava za aktivnu i pasivnu sigurnost koji pružaju podršku pri svakodnevnim cestovnim vožnjama i u „off-road” avanturama.

SELEC-SPEED CONTROL

Kombinacijom sustava za pomoć pri kretanju na uzbrdici i sustava za pomoć pri kretanju nizbrdo dobiven je Selec-Speed Control. Radi se o sigurnosnom sustavu koji vozaču omogućuje održavanje konstantne brzine pri usponu ili spuštanju nizbrdo, na stjenovitim i grubim terenima te brojnim drugim vrstama „off-road” staza na kojima se vozi malom brzinom. Putem te značajke ESC može regulirati okretni moment motora i tlak u kočnicama, dok istovremeno održava unaprijed postavljenu brzinu pri „off-road” vožnji.

Prilagodljivi regulator brzine

Novi Wrangler 4xe Plug-in Hybrid opremljen je prilagodljivim regulatorom s ugrađenom značajkom potpunog zaustavljanja. Sustav vam omogućuje namještanje brzine vožnje i istovremeno održavanje sigurne udaljenosti od vozila ispred. Osim toga, funkcija potpunog zaustavljanja samostalno zaustavlja vozilo u slučaju otkrivanja neizbježne i neposredne opasnosti.

Sustavi za aktivnu sigurnost

Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid može zasebno nadzirati brzinu ili udaljenost drugih vozila oko vas, čak i u opasnim uvjetima, zahvaljujući raznim senzorima i sigurnosnim sustavima.

Stražnji parkirni senzori i kamera za vožnju unatrag Parkview®

Sa senzorima na stražnjem odbojniku novi Wrangler 4xe može otkriti prepreke i izbjeći potencijalne opasnosti prilikom manevriranja za parkiranje emitiranjem zvučnog upozorenja.
Osim toga, kamera za vožnju unatrag ParkView® ima prilagodljivu dinamičku rešetku koja se prikazuje na dodirnom zaslonu Uconnect™ NAV Infotainment sustava pa možete vidjeti vozila i objekte koji vam ometaju prolazak.

Sustav za nadzor mrtvog kuta i sustav za otkrivanje vozila pod pravim kutom pri kretanju unatrag

U vozilu Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid možete nadzirati određeni perimetar oko vozila, mrtve kutove i jednostavno parkirati na mjestima na kojima je to drugim vozilima teže zahvaljujući sustavu za nadzor mrtvog kuta i sustavu za otkrivanje vozila pod pravim kutom pri kretanju unatrag. Prvi sustav upozorava vozača kad drugo vozilo uđe u mrtvi kut putem svjetlosnog i zvučnog upozorenja, dok drugi detektira vozila i objekte prilikom manevara za parkiranje i upozorava vozača putem kontrolne lampice u bočnim retrovizorima.

Sustav upozorenja za udarac sprijeda (Plus)

Novi Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid detektira velike objekte ili vozila koja vam se približavaju putem radara i videosenzor i potom upozorava vozača putem zvučnih i vizualnih upozorenja ili, ako je potrebno, automatski koči.

Automatska duga svjetla 

Novi sustav Full LED svjetala vozila Wrangler 4xe Plug-in Hybrid detektira vozila koja vam dolaze u susret i prilagođava svjetlosni snop kako ne bi došlo do zasljepljivanja.

Tehnologija 4xe na dohvat vašim prstima

Nova tehnologija u vozilu Wrangler 4xe Plug-in Hybrid donosi potpuno nove značajke 4xe kao što su Uconnect™ Infotainment Hybrid stranice, nove parametre vožnje na TFT ploči s instrumentima i posebne usluge Uconnect™ Services.

E-coasting

Jedinstven sustav E-Coasting omogućuje novom vozilu Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid promjene tijekom vožnje. Kad je aktivirana, ova tehnologija može optimizirati energiju koja se proizvodi tijekom kočenja, usporavanja i spore vožnje i automatski napuniti akumulator.

7’’ digitalna instrumentna ploča

Instrumentna ploča vozila Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ima novi 7” TFT zaslon koji je prilagodljiv s više od 100 različitih načina za jednostavno i intuitivno čitanje informacija o brzini, preostalom dosegu, tlaku u gumama i još puno toga.

Usluge Uconnect™ Services*

Infotainment sustav posebno je dizajniran za glatki rad s uslugama Uconnect™ Services koje vam omogućuju da razgovarate s vozilom na daljinu putem svog pametnog telefona ili pametnog sata rabeći aplikaciju My Uconnect™.

*Neke od dolje navedenih usluga trenutno su dostupne samo za određena tržišta i nisu dostupne u Hrvatskoj.

MY eCHARGE

My eCharge paket je usluga posebno dizajniranih da olakšaju svaki aspekt punjenja akumulatora. Značajka My easy charge pomaže vam da pronađete najbližu stanicu za punjenje, prikazuje specifikacije priključka, radno vrijeme i dostupnost. Možete i pristupiti plaćanjima za troškove napravljene na javnim stanicama i pratiti povijest punjenja putem aplikacije My Uconnect ™. A možete i odabrati značajke „My easyWallbox” i „My connected Wallbox” koje vam omogućuju komuniciranje s osobnim Wallboxom putem aplikacije My Uconnect™ i tako upravljati punjenjem i regulirati snagu na daljinu.

My Remote

Zahvaljujući aplikaciji My Uconnect™ s novim vozilom Wrangler 4xe Plug-in Hybrid sada možete razgovarati na daljinu. Značajka „Lokator stanica za punjenje” pomoći će vam da na karti vidite najbliže javne stanice za punjenje. Na daljinu možete i primati upozorenja za vožnju za unaprijed postavljene parametre, prikazati lokaciju svog vozila Jeep i ostvariti interakciju sa svojim automobilom od kuće putem glasovnih pomoćnika.

My Assistant

Uz paket usluga My Assistant pomoć vam je dostupna non-stop. Putem mobilne aplikacije My Uconnect™ možete nazvati pozivni centar za pomoć na cesti ili se obratiti korisničkoj podršci. Osim toga, novi 4xe Plug-in Hybrid Wrangler može nazvati međunarodni broj hitnih službi**.
U slučaju kvara sustav automatski daje informacije o položaju vozila i VIN broj. A zahvaljujući izvještajima o stanju vozila možete provjeriti status novog vozila Wrangler 4xe Plug-in Hybrid.

**Hitni pozivi nisu mogući putem dodirnog zaslona vozila ili aplikacije My Uconnect™.

My Car

My Car pruža informacije u stvarnom vremenu o vašem vozilu Wrangler 4xe Plug-in Hybrid u mobilnoj aplikaciji My Uconnect™ ili na web-portalu. Tako možete ostati informirani, primati obavijesti, pregledavati vrijednost tlaka u gumama, provjeriti kilometražu te razinu napunjenosti goriva ili akumulatora.

My Alert

Uz My Alert svoj Wrangler 4xe Plug-in Hybrid sada možete kontrolirati i na daljinu. Mobilna aplikacija My Uconnect ™ može slati instant obavijesti ako se posumnja u pokušaj krađe vozila. U slučaju krađe vozila možete razgovarati izravno s operaterom nadležne službe. Nakon potvrđivanja krađe i prijave policiji, aktivira se praćenje vozila i sustav emitira točnu lokaciju automobila.

Sigurno povezano

Novi JeepWrangler 4xe Plug-in Hybrid omogućuje vam sigurno povezivanje s vašim pametnim telefonom bez skretanja pozornosti s vožnje.

Android Auto™

Novi Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid sadrži značajke Android Auto™ ugrađene u Uconnect™ Infotainment sustav. Omogućuje jednostavan i siguran pristup vašim omiljenim aplikacijama kao što su Google Maps i YouTube Music putem dodirnog zaslona ili komandi na kolu upravljača.

Android, Google Play i drugi zaštitni znakovi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Google Inc.

Apple CarPlay™

Uz novi Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid možete ostati povezani sa svojim pametnim telefonom bez skretanja pozornosti s vožnje. Uconnect™ Infotainment sustav sadrži nove bežične značajke kao što je Apple CarPlay®. Ta značajka korisnicima uređaja iPhone omogućuje pristup aplikacijama Apple Maps, Messages, Phone i Apple Music putem glasovnog upravljanja Siri.

CarPlay, iPhone i Siri zaštitni su znakovi tvrtke Apple.

Preglednost iznad svega

Manevriranje je lakše zahvaljujući prednjim i stražnjim kamerama na novom vozilu Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid.
Ta tehnologija olakšava vožnju čak i u mrtvim kutovima s preprekama, što omogućuje brže i jednostavnije manevriranje.

Kamera Parkview®

Neophodna tehnologija koja i najsloženije manevre čini jednostavnima. Kamera za vožnju unatrag Parkview® ima prilagodljivu dinamičku rešetku koja se prikazuje na dodirnom zaslonu Uconnect™ NAV Infotainment sustava.

Prednja kamera TrailCam

Kamera u visokoj rezoluciji prikazuje ceste kojima vozite na 8,4″ zaslonu Uconnect™ sustava. S mogućnošću samostalnog čišćenja prednja kamera TrailCam omogućuje jasan prikaz gradskih cesta i „off-road” putova.

Sustav ozvučenja Alpine® Premium

Novi Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid poboljšava kvalitetu zvuka uz sustav ozvučenja Alpine® Premium. Ovaj sustav ozvučenja, opremljen s 12-kanalnim pojačalom od 552 W, devet zvučnika i stražnjim subwooferom, pruža izvanrednu kvalitetu zvuka.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.