JEEP®WRANGLER 4XE

Već od 80.815 €

ZATRAŽITE PONUDU

KATALOG

CJENIK

JEEP®WRANGLER 4XE

Već od 80.815 €

ZATRAŽITE PONUDU

KATALOG

CJENIK

Ikona stila

Ekskluzivne oznake 4xe, plave naljepnice profila, nove linije kotača i premium završne obrade dodatno naglašavaju karakter i osobnost novog modela Wrangler 4xe Plug-in Hybrid.

Osnova svijeta 4xe

Narav vozila Jeep Wrangler se ne mijenja, već se razvija i postaje dio svijeta 4xe s jedinstvenim i nepogrešivim stilskim detaljima.

Vratašca za punjenje

Vratašca za električno punjenje s lijeve strane na vozilu ističe se na novom modelu Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid.

Logotip 4xe

Novi Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ima uobičajenu završnu obradu karakterističnu za svijet 4xe, hibridna vozila s pogonom na sva četiri kotača iz svijeta Jeep. Svaki detalj je na svom mjestu kako bi istaknuo njegove ikonske oblike: Posebna oznaka 4xe ima elegantne završne detalje u ikonskoj plavoj boji.

Oznaka Trail Rated®

Oznaka Trail Rated® identificira najpouzdanija vozila s pogonom na sva četiri kotača iz asortimana Jeep. Novi Wrangler 4xe Plug-in Hybrid također krasi ta prestižna i ikonska oznaka s istaknutom plavom bojom iz svijeta 4xe.

Naljepnica Rubicon

Robustan i odlučan, novi Rubicon 4xe Plug-in Hybrid Wrangler odmah je prepoznatljiv zahvaljujući jedinstvenim plavim konturama nove naljepnice Rubicon.

Logotip Jeep Wrangler Unlimited

Logotip Jeep Wrangler Unlimited također ima upečatljiv plavi profil karakterističan za svijet 4xe. Novi izgled, novi ciljevi, nove emocije

Kuka za vuču Rubicon

“Rubicon ima novu plavu stražnju kuku za vuču*, upečatljivu značajku iz svijeta 4xe.

*bit će dostupno u drugoj polovini 2021.”

Avantura na otvorenom

Novi Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid zadržava duh avantura i spreman je za nove doživljaje na otvorenom.

Sklopivo vjetrobransko staklo

Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid zadržava sve ikonske značajke modela Wrangler, primjerice jednostavno i potpuno sklopivo vjetrobransko staklo. U odnosu na prethodne modele, sad se još lakše spušta i ima manje vijaka.

Uklonjivi krov i vrata 

Tvrdi krov, meki krov, bez krova ili ekskluzivni krov s električnim upravljanjem Sky one-Touch™. Sa svim vratima ili bez vrata, vozilu Wrangler 4xe Plug-in Hybrid možete istinski uživati u doživljaju otvorenog prostora zahvaljujući različitim dostupnim konfiguracijama. Jedinstven sustav šipki sa šarkama različitih duljina posebno je osmišljen za jednostavno uklanjanje svakog dijela.

Novi dizajn kotača

Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ima posebne kotače koji se spremno prilagođavaju svim izazovima po gradskim cestama i neistraženim stazama. Model Rubicon u osnovnoj opremi dolazi s „off-road” gumama od 32’’ i kotačima od 17’’, dok model Sahara ima dvobojne kotače od lake legure od 18’’ sa sivom Tech Gray završnom obradom za elegantniji i profinjeniji izgled

Neukrotiv duh modela Wrangler

Unutrašnjost modela Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ističe se svojim kapacitetom opterećenja, udobnošću i velikom brojem dostupnih opcija presvlaka za jednostavno prilagođavanje različitim potrebama.

Elegantan u svim avanturama

U novom modelu Wrangler 4xe Plug-in Hybrid svako se putovanje pretvara u izvanrednu avanturu. Grijana prednja sjedala i kolo upravljača, mehanički dijelovi satinirane završne obrade, ergonomske kontrole, više prostora za noge za putnike, udobni nasloni za ruku i dovoljno prostora za odlaganje za udobnost i živahnost čak i u najtežim izazovima.

Profinjenost i elegancija

Sjedala vozila Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Sahara posebno su dizajnirana za osiguranje udobnosti pri svakodnevnim avanturama. Elegancija je vidljiva u svim detaljima, imaju lumbalne oslonce i presvučena su crnom tkaninom.

Upadljiva i elegantna

Ergonomski prilagođena sjedala Heritage Tan modelu Sahara pružaju elegantan i profinjen izgled, idealan za gradsku džunglu.

Elegantna i neprocjenjiva

Nova sjedala vozila Wrangler 4xe Sahara presvučena kožom imaju proštepe u kontrastnoj boji, a ističu se svojom postojanošću.

Otmjeno i profinjeno

Koža Dark Saddle, dodatno ukrašena vidljivim proštepima u boji, čine model Wrangler 4xe Plug-in Hybrid upadljivim i jedinstvenim.

Unutrašnje ručke 

Posebno dizajnirana za vožnju bez vrata, ručka na ploči s instrumentima i ručke za držanje na stupovima jedne su od ključnih značajki modela Wrangler koje najbolje pokazuju „off-road” stav vozila.

Pretinac za odlaganje sa zaključavanjem

U vozilu Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid sitne dragocjene predmete možete pohraniti u pretinac za odlaganje ispred suvozača i pretince u središnjoj konzoli sa zaključavanjem – zaštićeno mjesto čak i pri vožnji na otvorenom.

Otvoren prostor

Novi Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid posebno je dizajniran kako bi vam omogućio doživljaj otvorenog prostora. Možete birati između tvrdog krova Freedom Top® s uklonjivim panelima i mekog krova Sunrider® bez šarki za uživanje u zapanjujućim prizorima.

Kapacitet opterećenja

Robustan, svestran i s velikim kapacitetom opterećenja od 533 litara u konfiguraciji s 5 sjedala. Novi 4xe Plug-in Hybrid Wrangler prilagođava se vašem stilu života i vjerno vas prati u gradskim i „off-road” avanturama.

Interijer koji se može prati

Unutrašnjost novog Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrida potpuno se može prati s odvodnim čepovima kako bi se omogućilo istjecanje vode.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.