NOVI COMPASS 80TH ANNIVERSARY

Jeep® slavi 80. rođendan marke s posebnim setom jedinstvenih značajki i stilskih detalja kojima su uljepšane osobnost i elegancija modela Compass. Izdanje 80th Anniversary predstavljeno je u dosad neviđenim bojama, zelenoj Urban Green i zelenoj Mimetic Green boji sa završnim obradama u neutralno sivoj Neutral Grey boji. 18″ Neutral Grey kotači od lake legure i novi dizajn potpuno LED prednjih svjetala posebno se ističe u okviru tog novog izgleda. Osim toga, oznaka 80th Anniversary na prednjim vratima i detalji u unutrašnjosti posebno naglašavaju ekskluzivnost i eleganciju ovog limitiranog izdanja.

PRIDOBITE PONUDU

COMPASS LONGITUDE

Novi Jeep® Compass Longitude u osnovnoj opremi dolazi s novim 17” kotačima od lake legure, 7’’ instrumentnom pločom, dvozonskim klima-uređajem s automatskim upravljanjem, parkirnim senzorima i kamerom Parkview®. Osim toga, zahvaljujući inovativnoj podlozi za bežično punjenje, pametni telefon možete puniti bez upotrebe kabela.

PRIDOBITE PONUDU

COMPASS LIMITED

Elegantniji izgled i premium unutrašnjost Iz instrumentne ploče novih linija izranja novi 10,1“ inteligentni Uconnect™ Infotainment sustav s Ultra HD zaslonom. Među brojnim inovacijama u unutrašnjosti ističe se i 10,25” potpuno digitalna HD instrumentna ploča. Izvana jednostavno ne mogu promaknuti 18” kotači od lake legure novog dizajna, zatamnjeno staklo i potpuna LED prednja svjetla s ugrađenom funkcijom dnevnih svjetala DRL.

PRIDOBITE PONUDU

COMPASS S

Potpuno novi Jeep® Compass S najnapredniji je model koji jamči najbolju tehnologiju s najelegantnijim ukrasnim detaljima. U osnovnoj opremi dolazi s novim 10,1″ Uconnect™ Infotainment sustavom s navigacijom, 10,25” digitalnom instrumentnom pločom, vratima prtljažnika s automatskim upravljanjem, novim 19” aluminijskim kotačima, inovativnim LED prednjim svjetlima, plus električki podesiva sjedala s memorijskom pjenom, kožnim presvlakama i sivim proštepima.

PRIDOBITE PONUDU
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.