NOVA GENERACIJA MOTORA

Novi Jeep® Compass u ponudi je s tri snažna motora, dva benzinska i jedan dizelski, s E6D odobrenjem. Svi dolaze u kombinaciji s pogonom na prednje kotače, a za benzinsku verziju dostupna je opcija ručnog i automatskog mjenjača.

MANJE EMISIJE, BOLJE PERFORMANSE

Uz novi Jeep® Compass u ponudi je asortiman motora koji jamče učinkovite performanse pri gradskoj vožnji i uzbudljivu snagu na svim vrstama terena. Istovremeno jamče manju potrošnju goriva i manje emisije.

1,3-LITRENI TURBO T4 BENZINSKI MOTOR S POGONOM NA PREDNJE KOTAČE SNAGE 130 KS S RUČNIM MENJAČEM / SNAGE 150 KS S AUTOMATSKIM MENJAČEM DDCT

Za turbo benzinski motor s direktnim ubrizgavanjem i s 4 cilindra, karakteristične su visoke performanse (s okretnim momentom do 270 Nm) i učinkovitost, a sve u skladu s normama Euro 6D-final. Potrošnja goriva smanjena je više no ikad, a pritom nisu nimalo narušene poznate Jeep® performanse. Ovaj pogonski sklop može se kombinirati s automatskim mjenjačem sa 6 brzina i dvostrukom spojkom koji osigurava izlaznu snagu do 150 ks. Ako se pak kombinira s ručnim mjenjačem sa 6 brzina, maksimalna izlazna snaga ne prelazi 130 ks.

  • KS: 130 ili 150
  • Okretni moment u Nm: 270
  • Emisije CO2: 151 – 160 g/km WLTP

DIZELSKI MOTOR 1.6 MULTIJET II S POGONOM NA PREDNJE KOTAČE SNAGE 130 KS S RUČNIM MJENJAČEM

Učinkovit dizelski motor 1.6 Multijet II Euro 6D-Final donosi još uzbudljivije performanse na svim vrstama terena. U odnosu na Euro 6D-Temp, snaga ovog novog motora povećana je (za 10 ks), dok su štete emisije manje. Dostupan je s ručnim mjenjačem sa 6 brzina, a izlazna snaga iznosi do 130 ks.

  • KS: 130
  • Okretni moment u Nm: 320
  • Emisije CO2: 134 – 141 g/km WLTP

AUTOMATSKI MJENJAČ SA 6 BRZINA DDCT

U verziji s turbo benzinskim motorom snage 150 ks Jeep® Compass opremljen je automatskim mjenjačem sa 6 brzina DDCT koji donosi ono najbolje kad su u pitanju iskustvo pri vožnji i performanse. Zahvaljujući toj kombinaciji vožnja je još jednostavnija, uz zajamčeno glatko mijenjanje brzina, što u konačnici znači bolji odaziv i veće ubrzanje.

Osim toga, možete birati različite kombinacije mijenjanja brzina, ovisno o vašem stilu vožnje. Konačni rezultat su bolje vozne performanse, kako po gradu tako i u off-road uvjetima.

KAPACITET VUČE

Posebno dizajniran kako bi zadovoljio one s najdinamičnijim stilom života, novi Jeep® Compass ima izvrsne vučne sposobnosti*. Tako možete lako vuči svoj kamper, manji čamac, motocikl ili manju prikolicu.

  • Turbo dizelski motor 1.6 Multijet II izlazne snage 130 ks s ručnim mjenjačem sa 6 brzina – 1615 kg
  • Turbo benzinski motor 1.3 T4 snage 130 ks s pogonom na prednje kotače i ručnim mjenjačem sa 6 brzina – 1505 kg
  • Turbo benzinski motor 1.3 T4 snage 150 ks s pogonom na prednje kotače i automatskim mjenjačem sa 6 brzina – 1505 kg

*Nije kompatibilno s vratima prtljažnika s automatskim upravljanjem

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.